Αναδιοργάνωση αστικής και διακοινοτικής συγκοινωνίας


Σε συνέχεια των επαφών του Ηλία Αποστολόπουλου με αρμόδιους φορείς και οργανισμούς για την αναβάθμιση των υπηρεσιών συγκοινωνίας και ιδιαίτερα για τη διασύνδεση περιοχών του Δήμου με τους σταθμούς του μετρό, υπήρξε συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ), Γιάννη

Οικονόμου.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος έθεσε  το θέμα της τακτικότητας των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών, αναφέροντας ότι σε πολλές περιπτώσεις οι καθυστερήσεις  ξεπερνούν τα 45 λεπτά και ζήτησε την αναδιοργάνωση των γραμμών που εξυπηρετούν το Δήμο, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Επιπλέον, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της Διακοινοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και εξετάστηκε το ενδεχόμενο σύμπραξης των δύο φορέων, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Οικονόμου επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ανωτέρω ζητήματα, δεσμεύτηκε για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών μετά από συνεργασία με το Δήμο και ζήτησε εκ νέου συνάντηση με το Δήμαρχο στα τέλη Οκτωβρίου.