Κι ο Αποστολόπουλος το χαβά του…


Άλλη μία… επιτυχημένη συγκέντρωση-πορεία ενάντια στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/6), αυτή τη φορά παρουσία 50 ηρωικών διαδηλωτών.

Το οξύμωρο της υπόθεσης, ωστόσο, δεν έχει να κάνει με το ότι κάποιοι ελάχιστοι, κυρίως 80άχρονοι Παπαγιώτες που έχουν τσιμεντώσει τον Υμηττό για να κατοικήσουν, αντιτίθενται στην προοπτική ανέγερσης του νέου «πράσινου» σπιτιού στη γειτονιά μας, όσο με το ότι σε κάθε εκδήλωση αντίδρασης το παρών και μάλιστα από τους πρώτους δίνει ο ίδιος ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Είναι λογικό ο κ. Αποστολόπουλος να ακολουθεί πιστά τη γραμμή των Ξύδη-Σκούρτη που, μεταξύ μας, τον έκαναν και Δήμαρχο, θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να αφουγκραστεί και το τι αποζητά η πλειοψηφία των κατοίκων Χολαργού και Παπάγου και ειδικά η νεολαία.

Μια νεολαία που, ανεξαρτήτως οπαδικών πεποιθήσεων, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην κανονική ζωή, τον… στολίζει καθημερινά και με κάθε τρόπο για την εντελώς αντιεπικοινωνιακή πολιτική που έχει επιλέξει να ακολουθήσει στο εν λόγω θέμα.

Είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς για τις επικοινωνιακές συμβουλές που προσφέρουν στον Ηλία Αποστολόπουλο εκείνοι που επιμελούνται τη δημόσια εικόνα του…