Μαζί Τίγκας-Στάικος εν όψει ’19!


Επισημοποιήθηκε η πρώτη συνεργασία εν όψει των επόμενων δημοτικών εκλογών στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, το Μάιο του 2019.

Ήταν κοινό μυστικό και ουσιαστικά βγήκε για πρώτη φορά προς τα έξω την περασμένη Κυριακή (19/11), όταν ο Κώστας Τίγκας, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου, τίμησε το Μπάμπη Στάικο για τις δωρεές του στην κηπούπολη των στρατηγών.

Ο Παπαγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ο συντοπίτης του αρχιτέκτων-μηχανικός ανακοίνωσαν και επίσημα την Τετάρτη (21/11) την κοινή τους συνεργασία και κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές (Μάιος 2019), ανοίγοντας έστω και πρόωρα το… χορό της προεκλογικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) ο κ. Στάικος είχε ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του πρώην Δημάρχου Χολαργού, Δημήτρη Νικολάου, χωρίς ωστόσο να συμπεριληφθεί στο τέλος στο ψηφοδέλτιο των «Ενεργών Δημοτών».

Και τους δύο (Τίγκα-Στάικο) ενώνει η προσωπική κόντρα με το νυν Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, και μένει να φανεί εάν όντως θα φτάσουν μαζί ως το τέλος, είτε ως αυτόνομη παράταξη, είτε συνεργαζόμενοι με κάποιον άλλο υποψήφιο Δήμαρχο.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου δήλωσης αρχών της νυν παράταξης Τίγκα (Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση), όπως κοινοποιήθηκε την Τετάρτη (21/11) στον τοπικό Τύπο:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

21 Νοε. 2017

Δελτίο Τύπου 49

Δήλωσης Αρχών

Οι υπογράφοντες Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος μετά από διεξοδική συζήτηση και ανάλυση της επικρατούσης σήμερα στο δήμο μας κατάστασης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάθε άλλο παρά καλή μπορεί αυτή να χαρακτηρισθεί.

Έτσι λοιπόν με υψηλό αίσθημα ευθύνης ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ο οποίος σταθερά και με μόνο κέντρο δράσης τον άνθρωπο παρακολουθεί από πολύ κοντά τα ζητήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και έχει άποψη, άποψη που στηρίζεται σε επιχειρήματα και ρεαλισμό , αλλά και ο Μπάμπης Στάικος  ο διακεκριμένος Αρχιτέκτων – Μηχανικός με την προσφορά του μια προσφορά που και γι΄ αυτόν το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο άνθρωπος, αποφάσισαν για το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της να συνεργασθούν με προοπτική την αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου το 2019. Την άποψη αυτή συμμερίζονται και πολλοί άλλοι συνδημότες μας.

Ένας δήμος, που έχει αυτά τα ιδιαίτερα και ίσως μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά δηλαδή είναι στην παρυφή του Υμηττού, είναι σε απόσταση εννέα (9) λεπτών με το Κέντρο της Αθήνας και κατοικείται από κατοίκους πολύ υψηλού επιπέδου, είναι κρίμα να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες, ήτοι:

Την κοινωνική προστασία.

Την ασφάλεια.

Το παιδί – Σχολεία.

Την καθημερινότητα.

Δηλώνουμε και δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε  το συμφέρον των συμπολιτών μας με ΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και με ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ σε 24ωρη βάση και μακριά από τις ανούσιες, σπάταλες και χωρίς νόημα εκδηλώσεις προβολής.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας αρωγούς και συνοδοιπόρους.

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος