Η δημοτική συγκοινωνία στον εορτάζοντα Κοιμητηριακό Ναό Παπάγου


Ειδικό δρομολόγιο του δημοτικού λεωφορείου για την εξυπηρέτηση του κοινού εν όψει του εορτασμού του Κοιμητηριακού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παπάγου.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00, παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παπάγου θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 07:00, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών, το δημοτικό λεωφορείο θα εκτελέσει το Σάββατο (24/3) στις 16:00 και την Κυριακή (25/3) στις 07:00 το δρομολόγιο από τη 2η στάση της οδού Κύπρου (Γήπεδο Ποδοσφαίρου), που θα ακολουθήσει την κυκλική διαδρομή συγκοινωνίας εντός του Παπάγου.

Δηλαδή: Κύπρου, Αρτέμιδος, Κορυτσάς, Παπάγου, Αναστάσεως, Εθνικής Αμύνης, Μπιζανίου, Ελλησπόντου, Αργυροκάστρου, Μπλέσσα, Σταυραετού, Λάσκου, Καρναβία, Αλεβιζάτου, Δαβάκη, Πλατεία Κονίτσης, Φραγκογιάννη, Αλευρά, Παναγιώτου, Καραλή, Καρναβία, Λάσκου, Σταυραετού, Μπλέσσα, Αργυροκάστρου, Εθνικής Αμύνης, Αναστάσεως, Κοιμητήριο και δρομολόγια μετά το πέρας του Εσπερινού για επιστροφή.