Διαφήμισε την πυγμαχία ο Αίας Χολαργού (pics)


Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας Αίαντα Χολαργού | Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης το «Μένουμε Χολαργό» | Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Στο πανελλήνιο διαφήμισε για μία ακόμη φορά την πυγμαχία και το Χολαργό ο πυγμαχικός σύλλογος της πόλης, ΜΑΣ Αίας Χολαργού (Κιλκίς 18, Άνω Χολαργός). Το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας Αίαντα Χολαργού, που διοργανώθηκε το Σάββατο (14/4) από την ομάδα του Ιάσονα Πολίτη, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο στον τομέα της οργάνωσης και της προσέλευσης, με αθλητές και θεατές να κατακλύζουν το κλειστό του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου, όσο και αγωνιστικά, με το κοινό να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία παρακολούθησης αγώνων πυγμαχίας υψηλού επιπέδου, ανάμεσα σε πυγμάχους διαφόρων ηλικιών και των δύο φύλων.

Η πρώτη μεγάλη διασυλλογική πυγμαχική διοργάνωση στην πόλη, με χορηγό επικοινωνίας το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής, το «Μένουμε Χολαργό», ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου, Στέλιου Σταφυλαράκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook αμέσως μετά το τουρνουά ο προπονητής του Αίαντα, Ιάσονας Πολίτης:

«To 1o Kύπελλο Πυγμαχίας ΑΙΑΝΤΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με διοργανωτή το σύλλογό μας, πήρε σάρκα κ οστά το Σάββατο που μας πέρασε 14/4.

Η ένταση κ η πίεση από πλευράς μας, μήνες τώρα, πολύ μεγάλη για να είναι όλα άψογα κ σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Κυνηγώντας όμως την τελειότητα είδαμε ότι έχουμε πολλά ακόμη να δώσουμε!

Αυτοί οι αγώνες, αφιερωμένοι στη μνήμη του ιδρυτή μας, Στέλιου Σταφυλαράκη, αποτελούσαν για εμάς γιορτή κ διαφήμιση της Πυγμαχίας στην πόλη μας κ τίποτα παραπάνω…ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, κ άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλο τον κόσμο, που στήριξε από νωρίς, γεμίζοντας το στάδιο μέχρι τη λήξη των αγώνων. Η συμπαράστασή του μοναδική, ευχαριστούμε από καρδιάς !!!!!

Στο αγωνιστικό μέρος, οι περισσότεροι από τους 24 αγώνες ήταν εντυπωσιακοί. Όσο για τα δικά μας παιδιά(φωτο) ο απολογισμός ήταν 6 νίκες (ΒΙΣΒΙΚΗ Μερσίνη, ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ Νίκος, ΑΣΠΙΩΤΗΣ Ισίδωρος, ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ΜΕΛΑΣ Παναγιώτης, ΒΟΥΤΣΑΡΑ Κλεοπάτρα) κ 2 ήττες (ΠΑΣΑΣ Κων/νος, ΔΙΛΙΝΤΑΣ Οδυσσέας), με τον κάθε αγώνα, νίκη ή ήττα να μας προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα χάρη στην πίστη του προπονητή μας κ των ανθρώπων που μας πιστεύουν, χρόνια τώρα!!!

Το ευχαριστώ λοιπόν είναι λίγο για τον κύριο Λάμπρο Ψάρρη(καθημερινά στο πλευρό μας),την κυρία Εύα Γεωργαρά(ανέλαβε πάμπολλες υποχρεώσεις από την αρχή), το Φαρμακείο του Δημ. Παναγιωτόπουλου (Βεντούρη 14) κ τον Άκη Δεμίρη (DEMAL), που μας στήριξαν άλλη μια φορά οικονομικά, τον φίλο κ αθλητή μας Κώστα Ρέτσο(RS Engineer team-Γκύζη) που επίσης μας ενίσχυσε σημαντικά, μαζί με τον κ.Γιωργο Καρακατσανη κ το εστιατόριο Stromboli, το ”Μένουμε Χολαργό” με τον Μανώλη Χάλκο, την αγαπημένη μας Ρεγγινα Περσανη, τον παρουσιαστή των αγώνων, αθλητή μας επίσης, Θοδωρή Τριποσκιαδη κ τον καλό μας φίλο, φωτογράφο Βαγγέλη Ζηκο!!!

Επίσης ευχαριστούμε τους θεσμικούς παράγοντες για την συνεργασία κ την εμπιστοσύνη τους. Τον Πρόεδρο της Δευτερ.Σχολ.Επιτροπής, κύριο Τράκα Μιχάλη, τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Παπάγου, κύριο Γιώργα Λάμπρο, τους φύλακες του σχολείου, τον Δήμαρχό μας Ηλία Αποστολόπουλο, την Αντιδήμαρχο, κυρία Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Σιαμάνη, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας κ την οικογένεια Πολύδωρα, που μας στηρίζει αφάνταστα κ την νιώθουμε κ δική μας οικογένεια πια!

Πάνω απ όλα όμως ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν κ όλα τα δικά μας παιδιά που συμμετείχαν σαν ΟΜΑΔΑ στη διοργάνωση, από την ώρα που τους ανακοινώθηκε μέχρι κ την παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου. Χωρίς εσάς ΑΙΑΝΤΟΠΟΥΛΑ δεν θα χε γίνει τίποτα…σας αξίζουν τα πάντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με αγάπη κ υγεία για όλους κ συνεχίζουμε για το επόμενο…».