ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Ηλίθιος ο μέσος Χολαργιώτης και ο μέσος Παπαγιώτης»


Και «πλειοψηφία από γλάστρες με σηκωμένα χεράκια» η παράταξη Αποστολόπουλου, μερικές από τις θέσεις του επικεφαλής των «8 Προτάσεων» και τέως Δημοτικού Συμβούλου, Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, σε μια ιδιότυπη συνέντευξη στον… εαυτό του.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε την Τρίτη (17/7) ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, μιλώντας για όλους και για όλα. Ο αρχηγός της έκτης δημοτικής παράταξης, από τις εννέα του νυν Δημοτικού Συμβουλίου, άνοιξε τα χαρτιά του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Χολαργό (myxolargos.gr), με τις ατάκες του να αναμένεται, αν μη τι άλλο, να συζητηθούν.

Ο πρώην εκδότης των «30 Ημερών» χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, ηλίθιο το μέσο ψηφοφόρο, εκφράζοντας την απαισιοδοξία του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τον προσεχή Μάιο.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος επισημαίνει πως η σημερινή Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου κινείται κατά βάση με γνώμονα το ρουσφέτι, έχοντας καταστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο ένα άχρηστο όργανο, στο οποίο πλειοψηφούν οι γλάστρες με τα σηκωμένα χεράκια, δηλαδή οι Δημοτικοί Σύμοβουλοι-συνεργάτες του σημερινού Δημάρχου.

Τέλος, ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος ξεκαθαρίζει πως θα δηλώσει παρών και στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, αφήνοντας πλέον ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασίας του ίδιου και της δημοτικής του ομάδας με κάποια άλλη δημοτική παράταξη.