«Επαγγελματίας Μαυρογιαλούρος ο Αποστολόπουλος»


Ανεβάζουν τους τόνους οι γονείς με αφορμή τις ψεύτικες υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής περί ανάπλασης του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου του Παπάγου.

Επιστολή αγανάκτησης Παπαγιώτη γονέα στο «Μένουμε Χολαργό», με αφορμή ένα θέμα που έχει πια κουράσει ακόμη και εκείνους που συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο.

Το μοναδικό «ξερό» γήπεδο ποδοσφαίρου σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο παραμένει η ντροπή των αθλητικών υποδομών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τους αθλητές να αντιμετωπίζονται εν έτει 2018 ως… αγέλη.

Ένα θέμα που θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει λυθεί εν μια νυκτί, ακριβώς όπως συνέβη στις περιπτώσεις του Ναού στο Κοιμητήριο Χολαργού, του Δημοτικού Καφέ και της δεξαμενής πυροπροστασίας στον Υμηττό, διατηρείται άλυτο, προφανώς επειδή ο ποδοσφαιρικός ΑΣ Παπάγου δεν αποτελεί την ίδια δεξαμενή ημέτερων ψήφων με τον αντίστοιχο μπασκετικό.

Για να τοποθετηθεί βέβαια ο πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο της λεωφόρου Κύπρου εν μια νυκτί, απαιτείται στο δημαρχιακό θώκο Δήμαρχος με… κάκαλα, κάτι που από το 2011 και έπειτα αναμφίβολα στερείται ο «καλλικρατικός» μας Δήμος.

Λίγες ημέρες μετά τα… διθυραμβικά εγκαίνια του νέου στίβου στο αθλητικό κέντρο Παπάγου, ενός έργου που παρουσιάστηκε λες και παραδόθηκαν δύο κολυμβητήρια μαζί, το «Μένουμε Χολαργό» έγινε ξανά αποδέκτης έντονων παραπόνων από γονέα νεαρού ποδοσφαιριστή του ΑΣΠ.

Ο Παπαγιώτης Α.Χ. αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα, σας στέλνω σχόλιό μου για τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου στίβου!!! Επίσης σας γνωρίζω ότι στην σελίδα του Δήμου μόλις με μπλόκαραν για να μην μπορώ να σχολιάσω!!!

Θα πρότεινα αφού ασχολείστε με τα θέματα του Δήμου και δημοσιεύετε όλες τις απόψεις, να κάνετε ένα θέμα!!! Γιατί χάθηκε από παντού η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου; Γιατί στην τελευταία του ομιλία ο Αποστολόπουλος δεν αναφέρθηκε πουθενά για αυτό; Μήπως μας τιμωρεί επειδή κάποιοι τολμήσαμε να γκρινιάξουμε!!!!!;;;;;;;

Όλες αυτές οι εξαγγελίες που βγάζετε για τα έργα που κάνει και θα κάνει ο Δήμος εμένα προσωπικά με εξοργίζουν και εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο όταν στα έργα που πρόκειται να κάνει δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Παπάγου!!!

Ντροπή σας!!!! Ντροπή σε όλους εσάς που ασχολούνται με τα κοινά του Δήμου και δεν έχουν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα το συγκεκριμένο έργο!!! Ντροπή σας!!! Αναξιόπιστοι και επαγγελματίες Μαυρογιαλούροι!!!!

Λυπάμαι επίσης γιατί όλοι αυτοί που ήταν στα εγκαίνια του στίβου και θεώρησαν τόσο μεγάλη τιμή την ανακατασκευή, θα έπρεπε να σας έχουν γιουχάρει που ένας Δήμος κερδοφόρος και με τα υψηλότερα δημοτικά τέλη στην Αθήνα έφτασε 6 μήνες πριν τις εκλογές να ανακατασκευάσει 200 μέτρα στίβο!!!! Δυστυχώς όμως, μεγαλύτερη ντροπή νιώθω εγώ για τον εαυτό μου και απέναντι στα παιδιά μου που ψήφισα και πίστεψα ον εκάστοτε Δήμαρχο, ότι αυτός θα ήταν κάτι διαφορετικό!!! Ντροπή σε όλους μας λοιπόν!!!

Επιτέλους σταματήστε την προβολή των έργων σας!!! Όποιος κάνει πραγματικό έργο δεν το προβάλει κάθε μέρα!!!».