Γιόρτασε την Ημέρα Τρίτης Ηλικίας το ΚΑΠΗ (pics)


Με εορταστική διάθεση, αστείρευτο κέφι και πολύ χορό γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1 Οκτωβρίου) τα μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού-Παπάγου, συμμετέχοντας σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο διασκέδασης των βορείων προαστίων.

Ασφυκτικά γέμισε κέντρο διασκέδασης των βορείων προαστίων από τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Χολαργού-Παπάγου. Με εορταστική διάθεση, αστείρευτο κέφι και πολύ χορό, γιόρτασαν όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1 Οκτωβρίου), συμμετέχοντας στη συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε. Απέδειξαν δε, για μία ακόμη φορά, ότι το κέφι και η ζωντάνια δεν έχουν ηλικία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου και Παπάγου-Χολαργού, Βασίλης Ξύδης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη και Θανάσης Αυγουρόπουλος, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΚΜΕΠΑ.