Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Χολαργό (vid, pics)


Δείτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2018 στην πόλη του Περικλή μέσα από το live video του «Μένουμε Χολαργό» και τα 233 ανεπανάληπτα φωτογραφικά στιγμιότυπα των φωτορεπόρτερ του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής.

Ένα Μέσο πιάνει την κορυφή όχι μόνο από τη θεματολογία του, τα αποκλειστικά του, τον τύπο και το ύφος της γραφής του, την αντικειμενικότητα και τον πλουραλισμό του, αλλά και από την ποιότητα των φωτορεπόρτερ του. Και το «Μένουμε Χολαργό», ως το κορυφαίο Μέσο σε αναγνωσιμότητα και μέλη στην ευρύτερη περιοχή μας, δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει τους κορυφαίους στο είδος τους σε Χολαργό και Παπάγου.

Ο Χρήστος Αργυρόπουλος και η Μαργαρίτα Χάλκου λοιπόν, ήταν εκείνοι που… ζωγράφισαν για εσάς την Κυριακή (28/10), ώστε κάθε σχολείο, κάθε προσκοπική κοινότητα, το τμήμα παραδοσιακών χορών του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης και κάθε φορέας του Χολαργού να κρατήσει ως ενθύμιο στο αρχείο του τις περήφανες στιγμές μίας ακόμη εθνικής επετείου. Της 28ης Οκτωβρίου, 78 χρόνια μετά το Έπος του ’40.

Αν και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, αξίζει να υπογραμμίσουμε το υψηλό φρόνημα με το οποίο παρέλασαν μικροί και μεγάλοι, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στα περήφανα βλέμματα, τα χαρούμενα πρόσωπα και τα αποφασιστικά βήματα μιας νεολαίας που επέλεξε ελεύθερα για μία ακόμη χρονιά να αποτίσει φόρο τιμής στους ήρωες προγόνους της, θέτοντας στο περιθώριο τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Η προσέλευση στην παρέλαση της Κυριακής (28/10) στο Χολαργό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με το πλήθος να γεμίζει τις λεωφόρους 25ης Μαρτίου και Περικλέους, ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής & Προώθησης της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Θανάσης Αυγουρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Επικοινωνίας, Βίκυ Νικάκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθιμοτυπίας & Διεθνών Σχέσεων, Μιμή Ρουφογάλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Τούτουζας και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής των «Ενεργών Δημοτών», Γιώργος Ανυφαντής.