Η συγγνώμη του Κώστα Τίγκα


Δήλωση μεταμέλειας από τον Παπαγιώτη Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης σχετικά με την αργία στην οποία είχαν τεθεί τρία, μεταξύ άλλων, μέλη της διοίκησης Αποστολόπουλου για υπόθεση πλαστογραφίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Τη δημόσια γραπτή συγγνώμη του από τους Αυγουρόπουλο, Τσικρικώνη, Μπουφούνου, Φασούλη και Πολυκαλά εξέφρασε τη Δευτέρα (29/10) ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση πλαστογραφίας που ταλάνισε το Δήμο Παπάγου-Χολαργού την περασμένη άνοιξη.

Στη δήλωσή του ο κ. Τίγκας τονίζει πως στενοχώρησε άθελά του τους εμπλεκόμενους στην εν λόγω υπόθεση αιρετούς συναδέλφους του, καθώς για τον Παπαγιώτη υποψήφιο Δήμαρχο «η μομφή που απεδίδετο από τα τότε δημοσιεύματα του Τύπου στους πέντε δεν υφίσταται».

Το «Μένουμε Χολαργό» έλαβε και δημοσιεύει, ως όφειλε, τη γραπτή δημόσια συγγνώμη του κ. Τίγκα και ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του:

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ

«Θα ήθελα σήμερα 29 Οκτ.2018 να κάνω μια διευκρίνηση και παράλληλα δήλωση σχετικά με την επιβληθείσα ποινή αργίας στους 5 συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους. Μιλώντας άμεσα ή έμμεσα με κάποιους από αυτούς διαπίστωσα ότι άθελά μου τους στενοχώρησα και αυτό βεβαίως δεν ήταν στις προθέσεις μου.

Η μομφή που τους απεδίδετο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του blog Aftodioikisi.gr, δεν υφίσταται. Πιστεύω ακράδαντα ότι εάν από τις 25 Απριλίου που ανέβηκε το δημοσίευμα στο blog ο Δήμαρχος μου έδειχνε την απόφαση δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτό αφορά το Δήμαρχο. Σε ό,τι με αφορά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη γιατί χωρίς να έχω πρόθεση στεναχώρησα».