«Προσκύνησε» κι ο ΠΑΟΚ μέσα στο Χολαργό! (vid, pics)


Απόρθητο… κάστρο το «Αντώνης Τρίτσης», με την ομαδάρα του Λυκογιάννη να επικρατεί σχετικά εύκολα και του ΠΑΟΚ με 74-68, φτάνοντας στο 2-2 στη Betshop.gr Basket League.

Το δύο στα δύο στην έδρα της πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (27/10) η ΑΕΧ, με την ομάδα της πόλης μας, μετά τον Κολοσσό, να κερδίζει και τον μεγάλο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1.

Το τελικό 74-68 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ανεβάζοντας το δείκτη της διαφοράς ακόμη και στο +17.

Το σχεδόν κατάμεστο «Αντώνης Τρίτσης» γνώρισε για μία ακόμη φορά μεγάλες πιένες, με τους Χολαργιώτες να αποθεώνουν ξανά το πολύ ελκυστικό σύνολο του Άρη Λυκογιάννη και των συνεργατών του.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τα μεγάφωνα του κλειστού ακούστηκε για πρώτη φορά και ο νέος ύμνος της ομάδας, που αποτελεί μια όμορφη και πετυχημένη παραλλαγή του αντίστοιχου της ποδοσφαιρικής (ΟΦΧ).

Στην ερμηνεία του, ο ένας και μοναδικός, ο δικός μας Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μουσική του ακόμη πιο δικού μας Κίμωνα Πολλάτου και στίχους του φοβερού και τρομερού Κώστα Παπαγεωργίου. Διότι ο Χολαργός δεν γεννά απλώς τις τέχνες και τον αθλητισμό, αλλά οι τέχνες και ο αθλητισμός ζουν μέσα στο Χολαργό.

Παρόντες μεταξύ άλλων στο γήπεδο, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Τούτουζας, ο τέως Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Διονύσης Τσακνής, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Τσακίρης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος.

Την επόμενη αγωνιστική (5η) ακολουθεί νέο μεγάλο ματς για το Χολαργό, με τους «μπλε» να αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του Basketball Champions League, ΑΕΚ.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΟΚ 74-68

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 37-28, 57-50, 74-68.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Λυκογιάννης): Φιτζπάτρικ 10, Αγκμπελέζε 7 (13 ρ.), Λοβ 14 (5 ασ.), Χόκινς 11, Ντόρσεϊ, Κώττας, Καμπερίδης 3, Σπυριδωνίδης 3, Γιάνκοβιτς 19 (9 ρ.), Σκουλίδας 5, Καλαϊτζάκης, Οκεράφορ 2

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Κόνιαρης 2, Τέπιτς 7 (4 ρ.), Γκος 15 (6 ρ.), Μορέιρα 4, Πόουπ 3, Ζάρας, Χρυσικόπουλος 2, Μαργαρίτης 8, Σχίζας 2, Αθηναίου 13, Γκάρετ 2 (6 ρ.), Χάτσερ 10 (4 ασ.)

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΟΛΑΡΓΟ, INTIME, EUROKINISSI