Στις Δημοτικές Εκλογές η Συμμαχία Ενεργών Πολιτών


Με την ονομασία «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών» και με Επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου το Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Καραγιάννη κατεβαίνει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου, εν αναμονή της οριστικής υπόδειξης από την Κουμουνδούρου του προσώπου που θα λάβει το επίσημο χρίσμα του Υποψηφίου Δημάρχου.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χολαργός, 22 Οκτωβρίου 2018

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνέλευση της νέας Δημοτικής Παράταξης με την επωνυμία «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών».

Η αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής Παράταξης στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού πηγάζει μέσα από την αναγκαιότητα εναλλακτικής πρότασης για τη διοίκηση του Δήμου.

Για την ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής και της ζωής των Πολιτών με την ευρεία και ουσιαστική συμμετοχή, που θα διασφαλίζει τη δημοκρατική διοίκηση του Δήμου και θα δημιουργεί την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης Δημότη και Δημοτικής αρχής.

Η νέα Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών», φιλοδοξεί να αποτελέσει τη βάση για ισχυρή παρουσία στο Δήμο και συσπειρώνει Πολίτες από ένα ευρύτατο φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, οι οποίοι συμφωνούν σε προγραμματικές θέσεις για τη βελτίωση της ζωής των Δημοτών και της κατάστασης στο Δήμο.

Θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία μιας νέας αρχής, να ενώσουμε τις ζωντανές, δημιουργικές δυνάμεις της Πόλης μας και να οργανώσουμε τις προσπάθειές μας για μία Δημοτική Αρχή που ως μοναδικό της στόχο θα έχει την προώθηση ρεαλιστικών λύσεων για τη βελτίωση της κατάστασης των Δημοτών.

Βασική μας αρχή σε αυτή την πορεία είναι η λειτουργία ενός Δήμου ανοικτού στους πολίτες, με διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, χωρίς στεγανά, χωρίς σκοπιμότητες και παραγοντικά συμφέροντα.

Η ίδρυση της Δημοτικής μας παράταξης – μιας προσπάθειας που φιλοδοξεί να είναι διαφορετική από τις υπάρχουσες – ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στα δημοτικά πράγματα. Στοχεύει να συμβάλει με επεξεργασμένες θέσεις στον ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα του Δήμου, αρνούμενη την δημαγωγία και τον λαϊκισμό.

Σήμερα ανακοινώνουμε τη σύνθεση του Συντονιστικού μας Οργάνου στο οποίο συμμετέχουν οι: Νίκος Καραγιάννης (Επικεφαλής), Σωκράτης Τσατσούλης, Βαγγέλης Τερζής, Διονύσης Βλαβιανός, Γιάννης Χελιώτης, Κλαίρη Γαρούφη, Σάββας Σίνογλου, Έφη Μαχιμάρη, Γιώργος Βαλλιάνος, Σοφία Μυτιληνάκη.

Ήδη ξεκίνησαν να λειτουργούν οι πρώτες ομάδες εργασίας και αναμένονται συντόμως οι πρώτες ανακοινώσεις για τις δράσεις της παράταξης.

Καλούμε κάθε Δημότη που αγωνιά για το παρόν και το μέλλον του Δήμου να συμμετάσχει στην προσπάθεια που ξεκινάμε για τη δημιουργία μιας δημοκρατικής, ανοικτής και συμμετοχικής Δημοτικής παράταξης.

Καλούμε τους Πολίτες του Δήμου μας, που έχουν τις ίδιες αγωνίες, ώστε μαζί να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της πόλης και της ζωής μας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Συντονιστική Επιτροπή
«Συμμαχία Ενεργών Πολιτών»

Επικοινωνία:
Νίκος Καραγιάννης 697 472 2850 nkarayannis@gmail.com
Γιάννης Χελιώτης 694 494 6586 yiannish@gmail.com
Ευάγγελος Τερζής 697 380 5968 eterzis57@gmail.com
Σωκράτης Τσατσούλης 694 454 1261 sokratis.tsatsoulis@gmail.com

Στιγμιότυπα από την Ιδρυτική Συνέλευση της νέας Δημοτικής Παράταξης Παπάγου – Χολαργού «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών»: