Στο «Μίκης Θεοδωράκης» ο -προεκλογικός- απολογισμός


Στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής και η ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Προεκλογικού χαρακτήρα και ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, αφού για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους η παράταξη του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, αναμένεται να γεμίσει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 το «Μίκης Θεοδωράκης», δίνοντας το δικό της τόνο σε μια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που μόνο για κακόγουστες φιέστες δεν προσφέρεται.

Όπως κανένας δημότης δεν ενδιαφέρεται για τις τακτικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τις οποίες τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά δεν παρακολουθούν ποτέ περισσότερα από 10 άτομα, έτσι κανένας δεν ενδιαφέρεται και για τις ειδικές συνεδριάσεις και τους απολογισμούς, πέρα από τους γνωστούς περιφερόμενους κλακαδόρους του εκάστοτε συνδυασμού.

Η… πρωτότυπη πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση της 20ής Οκτωβρίου, που όλως τυχαίως μεταφέρεται για πρώτη φορά, επτά (7) μήνες πριν τις εκλογές, από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο αμφιθέατρο, έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε να παρευρεθείτε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημοτικού Καταστήματος Χολαργού (Περικλέους 55, επίπεδο -2), προκειμένου να συζητηθεί ο Απολογισμός των Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής και η Ετήσια Έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη, σύμφωνα με τα άρθρα 217 του Ν. 3463/2006 και 77 του Ν. 3852/2010.

Ώρα προσέλευσης: 18:45

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Βαλυράκης