Συνεργασία ΔΟΚΜΕΠΑ-Σφακιανάκη


Ψηφιακή ακαδημία γονέων από το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού και το CSI Institute (Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας) του πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψηφιακή ακαδημία γονέων! Συνεργασία του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α με το CSIi του Μανώλη Σφακιανάκη

Ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α σε συνεργασία με το CSIi Institute του Μανώλη Σφακιανάκη («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλειας») διοργανώνουν Ψηφιακή ακαδημία γονέων.

Η Ψηφιακή ακαδημία γονέων είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών, όπου σε πραγματικό χρόνο οι γονείς ενημερώνονται, για τα θετικά και τα αρνητικά του διαδικτύου, τα νέα φαινόμενα, τα Social Media, αλλά και τις καταστάσεις με τις οποίες το παιδί και ο έφηβος έρχονται αντιμέτωποι, μέσω επικίνδυνων διαδικτυακών συμπεριφορών που μπορεί να επιδεικνύουν.

Το πρόγραμμα αυτό το οργανώνει ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών. Είναι διάρκειας 8 ωρών και χωρίζεται σε 4 δίωρες ενότητες. Η παρακολούθηση γίνεται διαδικτυακά.

Στόχο έχει να δώσει στους γονείς όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο 210-6531778 και ώρες 09:00 – 13:00.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Γραφείο τύπου & Επικοινωνίας