Το πρώτο μεγάλο ματς στην πόλη!


Αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ τίθεται το Σάββατο (27/10) στο «Αντώνης Τρίτσης» ο Χολαργός, εν αναμονή του πρώτου sold out στην Α1 | Με 150 οπαδούς στο πλευρό τους οι Θεσσαλονικείς

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (27/10, 15:45) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» έχει ήδη αρχίσει και στο Χολαργό άπαντες δηλώνουν έτοιμοι. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο ποντάρουν φυσικά στον έκτο παίκτη της ομάδας. Τον κόσμο της.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και οι φίλοι του Χολαργού που θέλουν να απολαύσουν από κοντά την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία της αναμονής στα εκδοτήρια πριν από το ματς, μπορούν να τα προμηθεύονται είτε από τα γραφεία της ΚΑΕ στο γήπεδο, είτε ηλεκτρονικά μέσα από το viva.gr.

Την υποστήριξη των οπαδών του θα έχει στο ματς του Σαββάτου (27/10) και ο ΠΑΟΚ, με το δικέφαλο του Βορρά να έχει εξασφαλίσει 150 μαγικά χαρτάκια για τους εν Αθήναις φίλους του.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΧ, Άρη Λυκογιάννη, το πάθος και η αυτοσυγκέντρωση είναι τα δύο στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα, προκειμένου ο Χολαργός να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Betshop.gr Basket League.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πλήρη ομάδα σε όλες τις γραμμές όπως είναι ο ΠΑΟΚ» εξηγεί αρχικά ο τεχνικός του Χολαργού Άρης Λυκογιάννης και προσθέτει: «Γι’ αυτό απαιτείται 40 λεπτά αυτοσυγκέντρωση και πολύ μεγάλο πάθος. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση για να κερδίσεις έναν τόσο ποιοτικό και με βάθος αντίπαλο».

Ο κόσμος είναι ένας παράγοντας που θα προσδώσει ένα συν στο Χολαργό γεμίζοντας το κλειστό. «Θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας βοηθήσει με τη φωνή του. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου περιμένουμε τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας δώσουν την κατάλληλη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη», κατέληξε ο τεχνικός της ομάδας, που περιμένει από τους παίκτες του να εμφανιστούν πανέτοιμοι απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο.

«Παίζουμε απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο που διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ, όμως και εμείς είμαστε δυνατοί και παίζουμε στην έδρα μας», επισημαίνει από την πλευρά του ο Θωμάς Κώττας και προσθέτει: «Αυτό που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι είναι να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα, γιατί θα είναι ένα σκληρό ματς και πρέπει να έχουμε και αυτοπεποίθηση για να βάλουμε τα σουτ στην έδρα μας, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από την ήττα στο Περιστέρι».

Η παρουσία του κόσμου είναι κάτι απαραίτητο, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας. «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει δύναμη και ενέργεια προκειμένου να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα».