ΣΚΑ(νε) οι πρώτοι Σχολικοί Αγώνες!


Το τμήμα στίβου του ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠ και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, διοργανώνει αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Το τμήμα στίβου του Σ.Κ.Α ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και το ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, διοργανώνει αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ» (Ζακύνθου 2 και Φανερωμένης), με ώρα έναρξης 09:45 και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

1. Γ+Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: 50Μ. // 300Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 1Κ.
2. Ε+ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 60Μ. // 600Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 2Κ.
3. ΓΥΜΝΑΣΙΑ 80Μ. // 1.000Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 3Κ.

Οι αθλητές-μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας τους, εκτός από δύο δρομικά αγωνίσματα, ενώ το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό μαθητών-τριών.

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν ως εξής: Στο άλμα σε μήκος και στη ρίψη μπάλας οι αθλητές-μαθητές θα εκτελέσουν 2 ή 3 προσπάθειες ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και οι νικητές θα βγουν βάσει καλύτερης επίδοσης.

Σε όλους τους δρόμους (50μ.-60μ.-80μ-300μ.-600μ.-1.000μ..) θα διεξαχθούν τελικές σειρές και οι νικητές θα βγουν με βάση τις καλύτερες επιδόσεις από όλες τις σειρές.
Στη ρίψη μπάλας, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν τη ρίψη με τα δύο χέρια πάνω από το κεφάλι.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι τυπικό και μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος θα διεξάγεται το αμέσως επόμενο, για αυτό το λόγο θα πρέπει οι συμμετέχοντες να βρίσκονται από νωρίς στο Στάδιο.

Δηλώσεις συμμετοχής: Τα σχολεία μπορούν να αποστέλλουν δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail info@ska-hp.gr

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν και στο χώρο των αγώνων αυστηρά μία ώρα πριν την έναρξη των αγωνισμάτων. Στους τρεις πρώτους νικητές ανά αγώνισμα θα απονεμηθούν μετάλλια, ενώ στους έξι πρώτους θα απονεμηθούν διπλώματα. Κάθε συμμετέχοντας είναι υπεύθυνος για τη σωματική του υγεία και λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ευθύνη. Στους αγώνες θα παρευρίσκεται γιατρός.