ΣΤΑΪΚΟΣ: «Δήμαρχε, από πότε έχουμε προσωπικές διαφορές;»

Με νέα ερωτήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι αναπάντητες υποθέσεις αναφορικά με το τεράστιο κόστος ανάπλασης της πλατείας Φανερωμένης και της σπατάλης για τη μελέτη ανέγερσης του πολυϊατρείου Παπάγου, ανταπαντά μέσω του «Μένουμε Χολαργό» στο Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, ο Παπαγιώτης αρχιτέκτων-μηχανικός, Μπάμπης Στάικος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στάικος αναφέρει:

«Κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πράγματι η σπουδή με την οποία απάντησε ο δήμαρχος στις επισημάνσεις μου περί απουσίας προσκλήσεώς μου στα εγκαίνια του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Σημειώνοντας ότι τις προσκλήσεις τις αποστέλλει η Εκκλησία και όχι ο δήμος, ο δήμαρχος προχωρά ένα βήμα περαιτέρω εγκαλώντας με περί “προσωπικών” κατά του ιδίου. Στα ανωτέρω έχω να απαντήσω τα εξής:

Από πότε κύριε δήμαρχε έχουμε “προσωπικές διαφορές” και δεν το γνώριζα; Μήπως ανακαλύψατε κάποιον μακρινό κοινό μας πρόγονο ο οποίος μας άφησε κληρονομιά τσιφλίκια στον κάμπο και τσακωνόμαστε για τη μοιρασιά; Αναρωτιέμαι αλήθεια, γιατί αν είναι έτσι πείτε το μου να διεκδικήσω μερίδιο.

Απαντήστε μου κύριε δήμαρχε με την ίδια σπουδή και θέρμη γιατί μετά από ένα χρόνο από τη συνέντευξη που έδωσα στον κύριο Χάλκο, δεν έχετε απαντήσει ακόμη στις καίριες ερωτήσεις μου σχετικά με το τεράστιο κόστος κατασκευής του περιβάλλοντος χώρου του ναού της Φανερωμένης και τις οποίες επανέλαβα στην συνέντευξή μου στην εφημερίδα “Αντίλογος Χολαργού” του κυρίου Δεληγιάννη πριν ένα μήνα.

Απαντήστε μου κύριε δήμαρχε γιατί ενώ υπήρχε έτοιμη προμελέτη για το Πολυϊατρείο Παπάγου, εσείς την απαξιώσατε και αναθέσατε σε μελετητή νέα μελέτη, σπαταλώντας χρήματα των δημοτών τα οποία θα μπορούσατε να τα διαθέσετε αλλού και να επισημάνω ότι ο μελετητής έκανε τρία ολόκληρα χρόνια να εκδώσει την άδεια οικοδομής η οποία εκδίδεται σε δύο μήνες το πολύ.

Απαντήστε μου κύριε δήμαρχε γιατί, ενώ υπήρχε έτοιμο τοπογραφικό διάγραμμα του οικοδομικού τετραγώνου όπου θα κατασκευαστεί το Πολυϊατρείο Παπάγου, με διαστάσεις, με απόσπασμα πινακίδας και με όλες τις προδιαγραφές ενός πλήρους τοπογραφικού διαγράμματος, του οποίου αναρτώ φωτογραφίες, η τεχνική υπηρεσία σας ανέθεσε με την υπ’ αριθμόν 246/2015 απόφαση με απ’ ευθείας ανάθεση την εκπόνηση νέου τοπογραφικού σε τοπογράφο μηχανικό της Πάτρας (!!!!!!), επ’ ονόματι ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΝΔΡΑ (Διπλ. Αγρον. & Τοπογράφο Μηχανικό – Μαίζωνος 231 – Πάτρα Α.Φ.Μ. 102165770, ΔΟΥ Β΄ Πατρών), με Αρ. Μητρώου 108429 με αμοιβή 3.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δεν θα μπορούσαν να διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο ή κάπου αλλού;

Αναμένω τις απαντήσεις σας δημόσια με την ίδια σπουδή και την ίδια θέρμη με την οποία μου απαντήσατε στην προηγούμενη ανάρτησή μου».