Στην Εθνική ανσάμπλ η Κατερίνα Παγουλάτου!


Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού αποτελεί η κλήση στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ της αθλήτριας Κατερίνας Παγουλάτου (2003), για να στελεχώσει την ομάδα της κατηγορίας Γυναικών 2020.

Μετά από το διήμερο προπονητικό καμπ που πραγματοποίησε η Ε.Γ.Ο. στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Κ.Υ.Ε. Αγίου Κοσμά, στο οποίο κλήθηκαν και συμμετείχαν (11) αθλήτριες από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία Γυναικών, επελέγη η αθλήτρια του ΓΑΣΧ Κατερίνα Παγουλάτου ανάμεσα στις αθλήτριες που θα στελεχώσουν την ομάδα ανσάμπλ Γυναικών 2020.

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 2003, ασχολείται με τη Ρυθμική Γυμναστική στο ΓΑΣ Χολαργού από το 2007 και ως αθλήτρια του συλλόγου μάς έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαράς, έχοντας κατακτήσει πολλά μετάλλια κι έχοντας επιτύχει πολλές διακρίσεις σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, τόσο σε Πανελλήνιους όσο και σε Διεθνείς αγώνες.

Η τιμή και η χαρά μας είναι μεγάλη, τόσο για το σύλλογο της πόλης μας, αφού αναγνωρίζεται η εξαιρετική και συστηματική δουλειά που επιτελείται από τους προπονητές, αλλά και για τον ίδιο το Δήμο μας, που με τη στήριξή του ένα ακόμη παιδί της περιοχής μας καταφέρνει να φέρει μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήρια στις προπονήτριες του ΓΑΣΧ, Νέλη Ασένοβα, Σοφία Γαλάνη και Έλλη Τζόβα.

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα μας και όλες μας τις ευχές για κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της.