Συνεργασία ΑΕΧ-Βαβέτση

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο εργοφυσιολόγο, Δρ. Γεώργιο Βαβέτση, ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Χολαργού.

Διαβάστε σχετικά:

Αγαπητοί γονείς,

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού, όπως ήδη γνωρίζετε και από παλαιότερες ενέργειες/δράσεις, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς αλλά κυρίως κατά την διάρκεια των camp δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα της υγείας των παιδιών. Η παρουσία των παιδιών σε προπονήσεις και αγώνες μας υποχρεώνει – σε συνεργασία και με την έγκριση και θέληση πάντα των γονέων – να έχουμε παρακολούθηση της υγείας των παιδιών αλλά και βελτίωσης μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων και ασκήσεων, χαρακτηριστικών που θα βοηθήσουν τα παιδιά στην υπόλοιπη ζωή τους – όχι μόνο την αθλητική.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε της έναρξη της συνεργασίας των Ακαδημιών μας με τον κορυφαίο εργοφυσιολόγο Δρ. Γιώργο Βαβέτση .

Ο Δρ Βαβέτσης είναι κλινικός εργοφυσιολόγος με Διδακτορικές (PhD) και Μέτα-διδακτορικές σπουδές ( Post-Doc.) στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα στατιστικής). Παράλληλα ήταν λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι ειδικός σε προγράμματα φυσικής κατάστασης και ανάπτυξης φυσικών ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές σε πολλά αθλήματα.

Στο παρελθόν εργάστηκε, εκτός των άλλων, στις ομάδες Λοκονοτίβ Κουμπάν, Ούνιξ Καζάν, Χίμκι, Εθνική ομάδα Γεωργίας, Ανατολού Εφές, ΑΕΚ, κ.α.

Η συνεργασία με τον κ. Βαβέτση ξεκινάει στο basket camp που διοργανώνουν οι ακαδημίες μας μεταξύ 3-7 Ιανουαρίου 2019. Κατά την διάρκεια του camp θα γίνουν εργομετρικές μετρήσεις στα παιδιά ηλικίας 9-18 ετών και μετρήσεις ορθοσωμίας σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον κ. Βαβέτση όπου θα παρουσιαστεί το πλαίσιο συνεργασίας με τις ακαδημίες μας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε τυχόν θέματα-ερωτήσεις που σας απασχολούν.

Με μπασκετικούς χαιρετισμούς.

ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – HOLARGOS BC
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”
Τέρμα οδού Σύρου, 15562 Χολαργός – 210 6540088
www.holargosbc.gr | holargosbc@gmail.com