ΤΙΓΚΑΣ: «Ποιος πλήρωσε τα φυλλάδια του Δημάρχου;»

Ανακοίνωση με συγκεκριμένα ερωτήματα για την έκδοση του πολυτελούς απολογιστικού φυλλαδίου του Ηλία Αποστολόπουλου εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Ο κ. Τίγκας αναφέρει:

Πολυτελέστατο το Έντυπο Απολογισμού του Δημάρχου
30000 Φυλλάδια – Κόστος 12000 Ευρώ
Ποιος το Πλήρωσε;
Ήταν Απαραίτητα τα Έξοδα αυτά;

Έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2018 ο Απολογισμός της τετραετίας 2014 – 2018, ώστε να μπορέσει ο Δήμαρχος, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών, να εντυπωσιάσει τους συμπολίτες μας με το πενιχρό του έργο. Βέβαια, επειδή οι συμπολίτες μας εδώ και τέσσερα χρόνια βιώνουν την απουσία έργων και δράσεων γενικότερα του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, έδωσαν ένα βροντερό «ΑΠΩΝ» στην εκδήλωση του Απολογισμού. Παρέστησαν μόνο 40 δημότες.

Παρά ταύτα ο Δήμαρχος θεώρησε απαραίτητο να τυπώσει ένα πολυτελέστατο έντυπο των 36 σελίδων προκειμένου να γίνει περισσότερο πιστευτός από όσους θα παρευρίσκοντο στο δημόσιο απολογισμό. Τύπωσε λοιπόν 30000 φυλλάδια, εκτιμώμενου κόστους 12000 Ευρώ.

Τα φυλλάδια αυτά μοιράσθηκαν από 2 – 4 σε κάθε σπίτι και υπάρχουν πάρα πολλά στη Λέσχη Αξιωματικών, στα ΚΕΠ και αλλού και που 15 μέρες μετά κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Κύριε Δήμαρχε,
Σας ερωτώ ευθέως:
Ήταν αναγκαία η εκτύπωση του πολυτελούς αυτού φυλλαδίου που το εκτιμώμενο κόστος ανήλθε στα 12000 Ε;
Από πού πληρώθηκε το κόστος του εντύπου; Τεκμηριώστε το.
Θέλουμε να δημοσιεύσετε πλήρη στοιχεία και τα εξοφλημένα τιμολόγια.