Κορασίδες από «ατσάλι»! (pics)


Αήττητες στις 24 καλύτερες ομάδες της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής οι κορασίδες του ΑΣ Παπάγου.

Μια σημαντική επιτυχία σημείωσε η ομάδα κορασίδων (Κ17) του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Παπάγου. Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες της ομάδας ολοκλήρωσαν αήττητες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον α’ γύρο και τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους, έχοντας απώλεια μόλις ενός βαθμού.

Πρόκειται για κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια στο τμήμα, ενώ ενθαρρυντικό είναι ότι στην ομάδα συμμετέχουν αρκετά παιδιά τα οποία μπορούν να τη στελεχώσουν για τουλάχιστον άλλες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Πλέον, η ομάδα των κορασίδων θα αγωνιστεί σε έναν εκ των τεσσάρων ομίλων της β’ φάσης όπου συμμετέχουν οι 24 καλύτερες ομάδες της τοπικής Ένωσης, με την αγωνιστική δράση να ξεκινάει άμεσα, το προσεχές Σάββατο (8/12), με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο στις 17:30, στο κλειστό του Παπάγου.

Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν ακόμη ο ΑΣΠ Ίωνες, ο ΑΟ Παλλήνης, ο ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και ο Ζηρίνειος ΑΟΝ, ενώ οι αγώνες είναι διπλοί. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ένωσης και οι άλλες ομάδες θα δώσουν αγώνες κατάταξης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Νικηφόρος Γιαννόπουλος, ενώ το ρόστερ αποτελούν οι εξής αθλήτριες:

Κατερίνα Βέττα, Φαίδρα Γέφτιτς, Λαμπρινή Γεωργαντά, Δήμητρα Κατσούλη, Αντιγόνη Λινοξυλάκη, Δήμητρα Νικολάου, Κατερίνα Κατέρη, Νεφέλη Ζαλαχώρη, Ελένη Ανυφαντή, Ειρήνη Αντωνακάκη, Παρασκευή Κωνσταντέλλου, Ιωάννα Χονδροκούκη, Αγγελική Κοντακιώτη, Μαρία Ρεμούνδου, Νεφέλη Μαυράκη, Ειρήνη Μαντέλη.