«Οι τζαμπατζήδες η αιτία των αραιών δρομολογίων του 418»


«Καταπέλτης» αναγνώστρια του «Μένουμε Χολαργό» αναφορικά με τη συχνότητα των δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 418 (Σταθμός Εθνικής Άμυνας – Σχολεία Χολαργού) του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με τη Μ.Κ., βασική αιτία των λιγοστών δρομολογίων της γραμμής αποτελεί η μη επικύρωση του εισιτηρίου από αρκετούς επιβάτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων και συμπερασμάτων στους ιθύνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια κρίνουν ως περιορισμένης προτεραιότητας την εν λόγω γραμμή.

Διαβάστε τη σχετική καταγγελία που έφτασε την Τρίτη (11/12) στο «Μένουμε Χολαργό»:

«Καλησπέρα σας,

Θα σας γράψω κάτι που είμαι σίγουρη πως το γνωρίζετε, αλλά πρέπει να δώσετε έμφαση σ’ αυτό:

Στην γραμμή λεωφορείων 418, άλλες φορές υπάρχουν -2 λεωφορεία και άλλες 1. Υπάρχουν ώρες που οι άνθρωποι είναι στοιβαγμένοι και ας υπάρχουν 2. Αυτοί λοιπόν που ρυθμίζουν το πλήθος των λεωφορείων και κρίνουν τα δρομολόγια αυτά, από τους επιβάτες που μπαίνουν στο 24ωρο, δηλ. από τα χτυπήματα των εισιτηρίων, όμως το 80% των επιβατών δεν χτυπάει εισιτήριο ή γιατί το θεωρεί ….Δημοτικό ή γιατί λέει…καλά τώρα. Έτσι η κίνηση σ’ αυτά φαίνεται μικρή, άρα γιατί -2- λεωφορεία και πυκνά δρομολόγια;

Δεν ξέρω τί πρέπει να γίνει πάνω σ’ αυτό το θέμα, αυτό όμως που ελπίζω είναι πως κάποια εμφατική δημοσίευσή σας ίσως να φέρει …αφύπνιση.

Υποτίθεται πως πρέπει να μπαίνουμε από την μπροστινή πόρτα, αλλά δυστυχώς αυτό {δεν ξέρω τί γίνεται αλλού} εμείς οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες το καταργήσαμε. Μπορείτε να το διαπιστώσετε οποιαδήποτε στιγμή στην στάση του Δημαρχείου στην λαϊκή, αν και παντού γίνεται το ίδιο όλες τις ώρες της κυκλοφορίας των λεωφορείων. Το 80% είναι ψευδές αν πω 95% αυτών που δεν χτυπάνε θα είναι το σωστό…

Μ.Κ.».