Το θέμα των πεζοδρομίων στο τρίτο βίντεο Κανάκη (vid)

Τρίτο στη σειρά αλλά πρώτο σε προτεραιότητα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Νικήτα Κανάκη, το θέμα των πεζοδρομίων.

Με ένα θέμα με το οποίο το «Μένουμε Χολαργό» ασχολείται επισταμένα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του συνέχισε την Κυριακή (2/12) το διάλογο με τους πολίτες μέσω Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Νικήτας Κανάκης.

Και το θέμα αυτό δεν είναι άλλο από την τραγική έως ανύπαρκτη κατάσταση της πλειονότητας των πεζοδρομίων του Χολαργού κατά κύριο λόγο και του Παπάγου δευτερευόντως.

Στο νέο του βίντεο ο Χολαργιώτης Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, αντί δικού του σχολιασμού, διαβάζει από το κινητό του τηλέφωνο το μήνυμα κατοίκου της πόλης, η οποία εκφράζει την αγανάκτησή της για τα πεζοδρόμια στις οδούς Πολυμνίας και Αναστάσεως, απειλώντας μάλιστα και με μηνύσεις τη Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου για τη συνεχιζόμενη αδράνειά της επί του θέματος.

Με την ιατρική προτροπή για καθημερινό περπάτημα, ο κ. Κανάκης κλείνει το τρίτο κατά σειρά βίντεο ζητώντας από τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες την κατάθεση των δικών τους απόψεων και ιδεών, για ένα ζήτημα το οποίο «πρέπει οπωσδήποτε να το λύσουμε», όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης #μετονΝικήτα.