Εκτός λειτουργίας το Β’ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού στο λόφο Τσακού από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 λόγω εργασιών εγκατάστασης νέου τεχνητού χλοοτάπητα, κόστους 784.988,82 ευρώ.
Συγκεκριμένα:
ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ξεκινά το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο» του Β’ Δημοτικού Σταδίου Χολαργού
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει ότι από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 το Β’ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού (γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβος) του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας» στο τέρμα της οδού Σύρου θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών.
Οι εργασίες αφορούν:
- Στην απομάκρυνση του υπάρχοντος χλοοτάπητα,
- σε εκσκαφές,
- σε απομάκρυνση αδρανών υλικών,
- στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένου με τις προδιαγραφές της FIFA,
- στην εγκατάσταση νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού και
- στην εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.
Να θυμίσουμε ότι η σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο έχει υπογραφεί από το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Το έργο, κόστους 784.988,82 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί κατά 700.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια και με το ποσό των 84.988,82 από ίδιους πόρους.
Για την εξυπηρέτηση των κατοίκων θα ανακοινωθούν ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου «Μαρκ Μαρσώ» από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ).