«Η Παναγιά των νησιών και θαλασσών» στο Δημαρχείο Χολαργού

Με τίτλο «Η Παναγιά των νησιών και θαλασσών», η ενορία του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού παρουσιάζει την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025 ένα μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στις γωνιές της πατρίδας μας, όπως εκείνες τιμούν τη Θεοτόκο και όπως βιώνουν καθημερινά την παρουσία της.

Τα Παραδοσιακά Χορευτικά Συγκροτήματα της ενορίας της Παναγίας Φανερωμένης, που στεγάζονται στον Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Σήμαντρο» της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 59Α, μας μεταφέρουν στην παράδοση και στο σήμερα, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Συμμετέχει ο Βυζαντινός Χορός της ενορίας, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Γεώργιου Χατζηχρόνογλου, σε ένα ταξίδι αναφοράς στην προστάτιδα της πόλης του Χολαργού αλλά και ολόκληρης της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση, στο πλαίσιο των εορτασμών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας (25η Μαρτίου), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025, στις 7.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Λ. Περικλέους 55), με ελεύθερη είσοδο.