Αήττητο τέλος για τον ΟΦΧ και ώρα για στήριξη


Την πρώτη του ήττα στη σεζόν γνώρισε σήμερα Σάββατο ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Αθηνών. Μετά από πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις όπου η ομάδα της πόλης μας διατήρησε το αήττητο (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα Κυπέλλου), ήρθε σήμερα η ώρα για την πρώτη ήττα και

μάλιστα εντός έδρας.


Στο «Μαρκ Μαρσώ», ο ΟΦΧ υποδέχτηκε τον Άγιο Ιερόθεο, ένα σύλλογο που διαθέτει το πιο πλούσιο, από όλες τις απόψεις, ρόστερ της κατηγορίας, υποκύπτοντας, εν τέλει, στην ανωτερότητα του αντιπάλου, με σκορ 1-2Το γκολ του Χολαργού σημείωσε ο Αχιλλέας Παπαευθυμίου με πέναλτι, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 στο 32ο λεπτό, για να ανακτήσουν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι το προβάδισμα, κρατώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Οι φίλοι του ΟΦ Χολαργού, οι οποίοι έδωσαν για άλλη μια φορά βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου, έφυγαν από αυτό με πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τους οποίους, μερικοί εξ αυτών, άνοιξαν και -κόσμιο- διάλογο, ωστόσο, καλό θα είναι να μην επέρχεται απογοήτευση.

Αυτή ήταν μόλις η πρώτη κακή εμφάνιση και ήττα της ομάδας μέχρι σήμερα και φυσικά, τίποτα δεν τέλειωσε. Υπάρχουν ακόμη 25 αγωνιστικές, στις οποίες ο Χολαργός θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει πιο ολοκληρωμένα μέχρι πού μπορεί να φτάσει.

Επόμενος σταθμός για τον ΟΦΧ η Ηλιούπολη, κόντρα στη Διάνα, το άλλο Σαββατοκύριακο.

Ο Γιάννης Κουσάνας, απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, χρησιμοποίησε τους Δημήτρη Νικολάου, Σωκράτη Λυρά, Νεκτάριο Ζώη, Νίκο Σπυρόπουλο, Νίκο Ταράτσα, Σπύρο Στεργιάκο, Χριστόφορο Μαντζάνα, Παναγιώτη Πλεμμένο, Μίλτο Ξηντάρα, Αχιλλέα Παπαευθυμίου, Παναγιώτη Καζάκο, ενώ ως αλλαγή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Νίκος Κετσετζόγλου, Κώστας Χάλος και Αλέξανδρος Καζάκος.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η αγωνιστική)

1) Αγία Παρασκευή* 12 (9-1)
2) Χαραυγιακός* 10 (9-1)
3) Χολαργός 10 (10-3)
4) ΓΣ Αργυρούπολης* 10 (7-3)
5) Διάνα Ηλιούπολης* 7 (4-2)

6) Άγιος Ιερόθεος 7 (6-8)
7) ΑΟ Αιγάλεω* 6 (5-2)
8) Δόξα Βύρωνα* 5 (2-1)
9) Άγιοι Ανάργυροι* 5 (3-5)
10) Κολωνός 5 (3-7)
11) Ελπίδα Αγίων Αναργύρων* 4 (1-3)
12) Πεύκη* 4 (2-5)
13) Ακάδημος 2 (2-6)
14) Θύελλα Αγίου Δημητρίου* 2 (2-6)
15) Ιάσων* 1 (2-7)
16) Ρουφ* 1 (1-8)

*Παίζουν αύριο.