Νίκη και θέαμα από τον ΟΦΧ στην Πεύκη


Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦ Χολαργού, καθώς, μετά την ισοπαλία της Τετάρτης στην Αργυρούπολη, οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα, στη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και μάλιστα, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, πέρασαν νικηφόρα από την Πεύκη, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-0. Αυτή
ήταν η τρίτη νίκη του Χολαργού σε τέσσερις αγώνες, η οποία τον διατηρεί και αήττητο, αλλά και στη δεύτερη θέσητου βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή, ό,τι κι αν συμβεί στα αυριανά παιχνίδια.


Η ομάδα της πόλης μας «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τέρματα των Παναγιώτη Καζάκου στο 15′ και Βασίλη Τζέλη στο 42′, ενώ δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα, όντας για άλλη μια φορά ανώτερηαπό τον αντίπαλο, κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις για ανάλογη, αν μη τι άλλο, συνέχεια.


Επόμενη αποστολή για τον ΟΦΧ, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 15:30, κόντρα στο ΓΣ Καισαριανής. Αυτό, θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στη σεζόν που θα διεξαχθεί στο Χολαργό και συγκεκριμένα στο «Μαρκ Μαρσώ» και, αν και καθημερινή, πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών στο γήπεδο της οδού Φανερωμένης, για να δει το σύλλογο αγωνιζόμενο σε γήπεδο της πόλης, για πρώτη φορά μετά από ακριβώς έξιμήνες.


Για τον ΟΦΧ, στη σημερινή αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Νικολάου, Σωκράτης Λύρας, Νεκτάριος Ζώης, Νίκος Σπυρόπουλος, Νίκος Ταράτσας, Σπύρος Στεργιάκος, Χριστόφορος Μαντζάνας, Βασίλης Τζέλης, Μίλτος Ξηντάρας, Αχιλλέας Παπαευθυμίου, Παναγιώτης Καζάκος, ενώ ως αλλαγή οι Νίκος Κετσετζόγλου, Κώστας Χάλος και Παναγιώτης Πλεμμένος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4η αγωνιστική)
1) Αγία Παρασκευή 12 (9-1)
2) Χολαργός 10 (9-1)
3) Χαραυγιακός* 7 (6-1)
4) ΓΣ Αργυρούπολης* 7 (4-1)
5) ΑΟ Αιγάλεω 6 (5-2)
6) Δόξα Βύρωνα* 4 (2-1)
7) Διάνα Ηλιούπολης* 4 (2-2)
8) Άγιος Ιερόθεος* 4 (2-4)
9) Πεύκη 4 (2-5)
10) Κολωνός 4 (2-6)
11) Ελπίδα Αγίων Αναργύρων* 3 (1-3)
12) Άγιοι Ανάργυροι* 2 (2-5)
13) Θύελλα Αγίου Δημητρίου 2 (2-6)
14) Ιάσων* 1 (2-4)
15) Ακάδημος* 1 (1-4)
16) Ρουφ* 1 (1-6)

*Παίζουν αύριο.