Χρυσό μετάλλιο και κούπα για τους Παίδες του ΚΟΧ στο Λουτράκι!


Την 1η θέση στο τουρνουά Christmas Basketball Cup 2015, που διεξήχθη το τριήμερο 28-30/12 στο Λουτράκι, κατέκτησε το Παιδικό (U15) τμήμα του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού. Οι αθλητές του Σπύρου Γεωργουδάκη, επιβλήθηκαν κατά σειρά των Φάρου Κερατσινίου, ΑΟ Ξυλοκάστρου, Triple Crown
Basketball και TeleUnicom BAC, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και διαφημίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη μας, σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τουρνουά αυτό διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από την TNBA (The National Basketball Academy) Greece, η οποία εκπροσωπεί την κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ «The National Basketball Academy», σε συνεργασία με το Sportcamp (Αθλητική Παιδική Κατασκήνωση Λουτρακίου).

Στο καθιερωμένο αυτό τουρνουά των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 18 αγώνες (συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας U13), παρουσία πολλών δεκάδων θεατών, που παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια των νεαρών αθλητών.

Η τελική κατάταξη των ομάδων, έχει ως εξής: 1) ΚΟ Χολαργού, 2) Triple Crown Basketball, 3) Φάρος Κερατσινίου, 4) ΑΟ Ξυλοκάστρου, 5) TeleUnicom BAC.

Για την ομάδα του Χολαργού, με το χρυσό μετάλλιο γύρισαν από το Λουτράκι οι Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Ορέστης Βαλλιανάτος, Νίκος Μαγνήσαλης, Δημήτρης Ζούρας, Χρήστος Γκουντάνης, Ερμής Ναστούλης, Τάσος Κατωγιαννάκης, Γιώργος Δέμης, Ηλίας Δάρμης, Νίκος Καλλίθρακας, Νίκος Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Κεφαλάς, Αντώνης Χαλιδιάς και Δημήτρης Κανελλόπουλος.