Εικόνες ντροπής στο «Μαρκ Μαρσώ»


Εν έτει 2015, σε ποδοσφαιρικό στάδιο της πρωτεύουσας, διεξήχθη το Σάββατο επίσημος αγώνας (ΟΦ Χολαργού-Πεύκη), με το μεγαλύτερο κομμάτι της εξέδρας του Δημοτικού Γηπέδου του Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ», να παρουσιάζει την εικόνα που μπορείτε εύκολα να διακρίνετε από τις φωτογραφίεςπου σας παραθέτουμε.                 Πέτρες
διαφόρων μεγεθών, από σκαμμένο (!) κομμάτι της κερκίδας, πεταμένα σίδερα, γεμάτα σκουριά και όλα αυτά, όπως ακριβώς τα βλέπετε, την ώρα που διεξαγόταν η ποδοσφαιρική αναμέτρηση! Το ότι δεν συνέβη το παραμικρό, δεν λέει απολύτως τίποτε. Το επίπεδο του κόσμου, άλλωστε, που προσέρχεται κάθε βδομάδα στα γήπεδα της πόλης μας, διαφέρει από εκείνο άλλων περιοχών. Όπως διαφέρει και το επίπεδο των διοικούντων του ΟΦ Χολαργού, οι οποίοι δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη για την εικόνα του γηπέδου.

Στο «Μαρκ Μαρσώ», εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, πραγματοποιούνται έργα συντήρησης, για τα οποία πρώτο το «μένουμε… Χολαργό!» σας είχε ενημερώσει. Η πλευρά του Δήμου, μάλιστα, είχε τονίσει πως το στάδιο θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους κατά τη διάρκεια των εργασιών, στο μέτρο του δυνατού. Η εικόνα του Σαββάτου, όμως, αποτελεί ντροπή και την αποκλειστική ευθύνη φέρει εκείνος που επέτρεψε να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, σε γήπεδο με εξέδρες γεμάτες… ετοιμοπαράδοτα πολεμοφόδια.