Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι Δουλγερίδη, Παναγιωτοπούλου, Παπαγεωργίου, Ταλιέρη και Χαρίτου του ΓΑΣ Χολαργού!


Από επιτυχία σε επιτυχία οδηγούνται οι αθλητές όλων των ηλικιών, όλων των τμημάτων του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, ενός Αθλητικού Συλλόγου πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Γράφαμε χθες για τις Αλούπη, Κανελλοπούλου, Ποταμιανάκη Ε., Ποταμιανάκη Σ.,       Πράττη,       Χελά       και
Χριστοπούλου, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αεροβικής Γυμναστικής, το οποίο διεξήχθη στην Τσεχία. Σήμερα, είναι η σειρά των Νεανίδων του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του ΓΑΣΧ να γραφτούν τα ονόματά τους με «χρυσά» γράμματα, μετά τη στέψη τους σε Πρωταθλήτριες Ελλάδος 2015, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανσάμπλ. Η Μελίνα Δουλγερίδη, η Λεώνη Κάμπλιτζ-Παναγιωτοπούλου, η Χαρά Παπαγεωργίου, η Πολυξένη Ταλιέρη και η Φρόσω Χαρίτου, κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στους τελικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού.

Η τεράστιααυτή επιτυχία για τα κορίτσια του Χολαργού και το προπονητικό τιμ, που απαρτίζεται από τις Δήμητρα Ανδρέου, Νέλλη Ασένοβα, Σοφία Γαλάνη και Έλλη Τζόβα, γεμίζει άπαντες στο ΓΑΣ Χολαργού με υπερηφάνεια, αλλά και ευθύνη, καθώς, πέρα από το χρυσό μετάλλιο και την ανάδειξή τους σε Πρωταθλήτριες Ελλάδος, καλούνταιπλέον να κρατήσουν ψηλά τη γαλανόλευκη και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Το ΔΣ του ΓΑΣΧ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στις προπονήτριες, στους εθελοντές του Συλλόγου, αλλά και στις οικογένειες των αθλητριών, για τον κόπο, την προσπάθεια και τις στερήσεις τους, ώστε να τους κάνουν όλους υπερήφανους, προβάλλοντας το Χολαργό μας σε όλη την Ευρώπη.