Δύο στα δύο για τη γαλάζια αρμάδα!


Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερη νίκη για τον Όμιλο Φιλάθλων Χολαργού! Τι κι αν ήρθε σε ουδέτερο γήπεδο, τι κι αν ήρθε με ανατροπή, τι κι αν ήρθε ξανά στο τέλος. Οι έξι πόντοι είναι που μετρούν για την ομάδα του Νίκου Νικολακόπουλου, οι οποίοι τη διατηρούν στην κορυφή     του      βαθμολογικού
πίνακα, μαζί με Άγιο Ιερόθεο, Μικρασιατικό και Νέα Ιωνία. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι το πρόβλημα για τον ΟΦΧ ήταν ακριβώς το γεγονός της απώλειας αρκετών βαθμών σε παιχνίδια που μπορούσε να τα είχε κερδίσει. Ε, φέτος, έστω και δύσκολα, αυτό δείχνει να αλλάζει. Για να μείνει μέχρι το τέλος διεκδικητής του πρωταθλήματος, ο σύλλογος της πόλης μας θα πρέπει να παίρνει όσο περισσότερα «τρίποντα» γίνεται.

Αυτό έκανε το Σάββατο (26/9) και στο Αιγάλεω, όπου ως τυπικά γηπεδούχος (λόγω περσινής τιμωρίας) επικράτησε της Ειρήνης Πετρούπολης με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν στο 42’, στην επανάληψη όμως ο Χολαργός αρχικά ισοφάρισε στο 53’ με το Γιώργο Ντζαβίδα, για να πετύχει την ανατροπήτρία λεπτά πριν το τέλος (87’) ο Νίκος Κετσετζόγλου, χαρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), ακολουθεί το πρώτο δυνατό τεστ της νέας σεζόν, στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, με αντίπαλο τον εκ των συγκατοίκων στην κορυφή, Μικρασιατικό.

Απέναντι στην Ειρήνη Πετρούπολης, για τον ΟΦ Χολαργού αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Νικολάου, Αλέξανδρος Καζάκος, Φάνης Κατσαρός, Νίκος Σπυρόπουλος, Σπύρος Στεργιάκος, Λάμπρος Αναστασόπουλος, Βασίλης Τζέλης, Παναγιώτης Πλεμμένος, Νίκος Κετσετζόγλου, Μόδεστος Τασιούδης, Παναγιώτης Καζάκος, ενώ ως αλλαγή οι Γιώργος Ντζαβίδας, Σωκράτης Λυράς και Φίλιππος Χαρατσάρης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)
1) Άγιος Ιερόθεος 6 (5-1)
2) Μικρασιατικός 6 (4-0)
3) Χολαργός 6 (3-1)
4) Νέα Ιωνία 6 (2-0)
5) Χαϊδάρι 4 (2-1)
6) Περιστέρι 4 (1-0)
7) Χαλάνδρι 3 (2-1)
8) Ήφαιστος Περιστερίου 3 (2-4)
9) Πεύκη 3 (1-3)
10) Καματερό 1 (1-2)
11) Φωστήρας Ηλιούπολης 1 (1-2)
12) Ηλιούπολη 1 (0-1)
13) Διάνα Ηλιούπολης 1 (1-3)
14) Ειρήνη Πετρούπολης 0 (1-3)
15) Ένωση Βοτανικού 0 (0-2)
16) Ιάσων 0 (0-2)

*Φωτό: Stoplekto.gr