Παρέμεινε σε χέρια Χολαργιωτών ο ΟΦΧ


Καμία συγχώνευση, πρόεδρος ξανά ο Γεωργιάδης, προπονητής ο Τσιγκούλης.

Σε χέρια Χολαργιωτών παρέμεινε τελικά ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού (ΟΦΧ). Ο ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος του Δήμου μας, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής, δεν πρόκειται να συγχωνευτεί με κανένα άλλο σωματείο και θα συνεχίσει να πορεύεται αυτόνομος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών.

Αυτό προέκυψε από τη γενική συνέλευση της Τρίτης (4/7), στην οποία οριστικοποιήθηκε η πλήρης σύνθεση του νέου ΔΣ αλλά και το όνομα του νέου προπονητή. Πρόεδρος του ΟΦΧ παραμένει ο γνωστός Χολαργιώτης επιχειρηματίας, Κυριάκος Γεωργιάδης, με α’ αντιπρόεδρο το Χαράλαμπο Ακάσογλου, β’ αντιπρόεδρο το Δημήτριο Ρίζο και γ’ αντιπρόεδρο το Νικόλαο Φιλιαγκουρίδη.

Γενικός γραμματέας ανέλαβε ο Μάρκος Λυράς, ταμίας ο Παρασκευάς Καλαϊτζάκης, γενικός αρχηγός ο Χρήστος Πετράκης και υπεύθυνος ακαδημιών ο Δημήτριος Κουτουνίδης. Απλά μέλη εκλέχτηκαν οι Δημήτριος Πλούμης, Παύλος Τσιάκαλος και Παναγιώτης Παναγάκης.

Νέος προπονητής του ΟΦΧ, για τη σεζόν 2017-2018, θα είναι ο Πέτρος Τσιγκούλης, ο άνθρωπος που ανέβασε την Τριγλία και τη Θύελλα Ραφήνας στη Γ’ Εθνική, έχοντας δουλέψει στο παρελθόν και σε ομάδες όπως ο Αθηναϊκός, ο Αήττητος Σπάτων και το Κορωπί.

Βασικός στόχος της νέας αυτής προσπάθειας είναι η άμεση επιστροφή της «γαλάζιας αρμάδας» εκεί που ανήκει, δηλαδή στις υψηλές θέσεις της Α’ ΕΠΣΑ, διεκδικώντας μέχρι τέλους, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, την άνοδό της στη Γ’ Εθνική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους των αθηναϊκών γηπέδων.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της αντρικής ομάδας του ΟΦΧ ξεκινά στο «Μαρκ Μαρσώ» τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, με τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος να έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2017.