Χριστουγεννιάτικος μποναμάς από το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Γλυκά, ποτά, αναψυκτικά, τρόφιμα και δώρα προσφέρθηκαν εν όψει εορτών από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και επιχειρήσεις της περιοχής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με μεγάλη ικανοποίηση και προσφορά επιχειρήσεων, φορέων και συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η χριστουγεννιάτικη διανομή προϊόντων στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παπάγου-Χολαργού, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και την αρμόδια Αντιδήμαρχο, Βίκυ Νικάκη.

Γλυκά, ποτά, αναψυκτικά, και τρόφιμα μοιράστηκαν σε όλους για να περάσουν όμορφα τις ημέρες των εορτών. Επίσης δόθηκαν πολλά δώρα από καταστήματα και εστιατόρια του Δήμου μας, προσφέροντας στις οικογένειες ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη γενναιόδωρη προσφορά τους σε συμπολίτες μας.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιδήμαρχος, Βίκυ Νικάκη, ευχαρίστησαν όλους όσοι στις μέρες μας προσφέρουν από το υστέρημά τους και βοηθούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση, αποδεικνύοντας καθημερινά πως η προσφορά αγάπης και η ένδειξη αλληλεγγύης είναι οι μόνες πράξεις για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Ευχαρίστησαν επίσης τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ελπίδα.