Παραιτήθηκε η Ελένη Γεωργακοπούλου


Την παραίτησή της από Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού υπέβαλε η Χολαργιώτισσα, εκλεγμένη με το Δίκτυο Πολιτών (παράταξη ΣΥΡΙΖΑ), Ελένη Γεωργακοπούλου.

Η αγαπητή εκπαιδευτικός υπέβαλε για προσωπικούς λόγους την παραίτησή της από το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, με την παραίτηση να γίνεται την Παρασκευή (29/12) αποδεκτή με σχετική απόφαση Δημάρχου. Τη θέση της παραιτηθείσας Δημοτικής Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Χολαργού καταλαμβάνει ο Νίκος Καραγιάννης, ως πρώτος αναπληρωματικός του συνδυασμού «Δίκτυο Πολιτών», με θητεία μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Με την Ελένη Γεωργακοπούλου παρελθόν και τον Περικλή Ζήκα να έχει προσχωρήσει εδώ και καιρό στη ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί μάλιστα και την τρίτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού μέσω της επίσημης στήριξής του στο Δίκτυο Πολιτών, μένει ουσιαστικά χωρίς εκπρόσωπο στα δρώμενα της περιοχής μας και μένει να φανεί κατά πόσο θα αντεπεξέλθει στην κυβερνητική γραμμή ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Καραγιάννης.