Το Σάββατο 7 Ιουλίου οι 14οι αγώνες «Τάσος Ξένος»


Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού (ΓΑΣΧ), σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και το ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού, προκήρυξε τους 14ους αγώνες στίβου με την επωνυμία «Τάσος Ξένος 2018».

Οι αγώνες «Τάσος Ξένος» διεξάγονται κάθε καλοκαίρι στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ» (Ζακύνθου 2 & Φανερωμένης), με συμμετοχές αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός των αγώνων είναι η επίτευξη των ορίων που θέτει ο ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή των αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Εμπνευστής των αγώνων «Τάσος Ξένος» και εκ των διοργανωτών τους είναι ο ΓΑΣ Χολαργού, Πρόεδρος του οποίου είναι η κόρη του αείμνηστου Τάσου Ξένου, Βάνα Ξένου.

Ο Τάσος Ξένος ήταν ο πρωτεργάτης και ο ιδρυτής του τμήματος στίβου στο Χολαργό, ενώ αποτελούσε και την «ψυχή» του τμήματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Η ανιδιοτελής προσφορά του στον αθλητισμό και την πόλη, άλλωστε, αποτελεί μέχρι σήμερα παράδειγμα προς μίμηση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα πρέπει να σταλούν έως τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στο e-mail info@gas-holargos.gr, στο αρχείο excel που επισυνάπτεται και μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, από τις 17:30 μέχρι τις 20:30, στο τηλ. 2106522954.

Την αναλυτική προκήρυξη των 14ων αγώνων «Τάσος Ξένος» μπορείτε να τη διαβάσετε κλικάροντας εδώ:


Το έντυπο δήλωσης συμμετοχής στους 14ους αγώνες «Τάσος Ξένος» μπορείτε να το εκτυπώσετε κλικάροντας εδώ: