Ψήφισμα για τη Μακεδονία ζητά ο Τίγκας


Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού για την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ζητά μέσω ανοιχτής επιστολής προς το Δήμαρχο ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Την ώρα που και ο ίδιος ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της επικείμενης συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ για το Μακεδονικό ζήτημα, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, μια μέρα μετά του πετά ουσιαστικά το γάντι, ζητώντας του μέσω ανοιχτής επιστολής και απολύτως δικαιολογημένα την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού για την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.


Διαβάστε αναλυτικά:

Δελτίο Τύπου

Επιστολή στο Δήμαρχο

Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου
Για ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κύριε Δήμαρχε,

Μετά τις σοβαρές και καταιγιστικές εξελίξεις στο ύψιστης εθνικής σημασίας ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με προτεινόμενη ημερομηνία την 18 Ιουν.2018, με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι να σεβαστούν και να λάβουν υπόψη τους όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά πρωτίστως η Κυβέρνηση, την εκπεφρασμένη βούλησή της.

Χρέος όλων μας είναι να θωρακίσουμε την Αλήθεια και να προασπίσουμε την ιστορία και την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας και πάνω από όλα την Μακεδονία μας.

Οφείλουμε να δράσουμε ενωμένοι, με τρόπο αποφασιστικό και με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης να υπερασπιστούμε τα εθνικά συμφέροντά μας.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας, ενέργειες που ο θεσμικός σας ρόλος επιβάλει να κάνετε τάχιστα. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

Κώστας Τίγκας
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης