«Μιχάλη ζούμε για να σ’ ακούμε» (vids, pics)


Αποθέωση Χατζηγιάννη για δεύτερη σερί χρονιά στο Κηποθέατρο Παπάγου, από 4.000 ανθρώπους όλων των ηλικιών | Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τη νέα sold out συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή στη γειτονιά μας


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, αγγίζοντας τις ψυχές τόσο των μεγάλων όσο και των μικρών ηλικιακά θαυμαστών του. Όσων μεγάλωσαν με τη φωνή, τη μουσική και τους στίχους του και όσων τώρα μεγαλώνουν. Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα, για μία ακόμη φορά, στο κατάμεστο και… υπεράριθμο Κηποθέατρο Παπάγου, το βράδυ της 21ης Ιουνίου 2018.

Τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου (θερινό ηλιοστάσιο), το Φεστιβάλ της γειτονιάς μας φιλοξένησε και έζησε τη μεγαλύτερη και πιο έντονη στιγμή του, με τον κόσμο να γίνεται ένα με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, τραγουδώντας συνεχώς δυνατά και με… χέρια ψηλά τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασε και η εξαιρετική Μελίνα Μακρή (πρώην τραγουδίστρια των VEGAS), η οποία συνόδευε στη σκηνή τον πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Το «Μένουμε Χολαργό», ως επίσημος υποστηρικτής επικοινωνίας του 24ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, ήταν εκεί και σας προσφέρει με εικόνα και ήχο μερικά μοναδικά στιγμιότυπα μίας ακόμη αξέχαστης βραδιάς στο Κηποθέατρο της οδού Κορυτσάς.

Μανώλης Χάλκος – Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ηλίας Αποστολόπουλος
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια