Με Ιωαννίδη για καλύτερο ΚΑΠΗ ο Τίγκας


Στην παράταξη του Παπαγιώτη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ο Γιώργος Ιωαννίδης από το ΚΑΠΗ Χολαργού-Παπάγου.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης:

1 Αυγούστου 2018

Δελτίο Τύπου

Συνεργασία του Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη
του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή, είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας αλλά και της κοινής πεποίθησης μας για μια δημοτική αρχή θα έχει ως προτεραιότητα της τον Πολίτη.

Συνεχίζουμε ακούραστοι την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων, ικανών και ηθικών συμπολιτών μας, που έχουν τα προσόντα, την εμπειρία αλλά και τη διάθεση, ώστε να υπηρετήσουν με αφοσίωση και αυταπάρνηση τους δημότες του Παπάγου – Χολαργού.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης έχει αποδείξει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους απλούς πολίτες και όλοι αναγνωρίζουν το ήθος του καθώς και το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητες του ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Είναι εξαιρετικά δραστήριος και με την εκτεταμένη εμπειρία του σε θέματα της τρίτης ηλικίας θα συμβάλει ουσιαστικά στο σχέδιο της Παράταξης μας να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ΚΑΠΗ και να είμαστε δίπλα σε όλους όσους το έχουν ανάγκη. Γιατί όραμα μας είναι μια δημοτική αρχή που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον απλό κόσμο και όχι μόνο για έργα βιτρίνας και δημόσιες σχέσεις.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:
  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την ασφάλεια.
  • Το περιβάλλον.
  • Το παιδί – Σχολεία.
  • Την τρίτη ηλικία.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού Κώστας Τίγκας δήλωσε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Ιωαννίδη:

“Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι άξιοι και ικανοί άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας να ενώσουμε τις δυνάμεις και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη αλλαγή στο Δήμο μας. Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι ένας καλός φίλος με πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα της τρίτης ηλικίας και είναι γνωστός για το πάθος του και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τα ΚΑΠΗ.  Έχει τεράστια διάθεση να προσφέρει και να εργαστεί για το συμφέρον των δημοτών της περιοχής μας. Το ήθος και ο ανθρωπιά του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία”.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία μας, το οποίο συνεχώς δυναμώνει και απαιτεί αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Κώστας Τίγκας