Η γιορτή μιας ολόκληρης πόλης!


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν έξω από το Δημαρχείο Χολαργού την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στη μεγάλη γιορτή για την παρθενική άνοδο της ΑΕΧ στη Basket League και την επίσημη παρουσίαση του ρόστερ της σεζόν 2018-2019.

Η ΚΑΕ Χολαργός ετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στη Basket League (Α1). Πριν το «ιστορικό» πρώτο τζάμπολ στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα αποκαλύπτεται στο κοινό της. Τα «αποκαλυπτήρια» της ΚΑΕ Χολαργός θα πραγματοποιηθούν σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 19:00, στον περίβολο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, με διάφορα δώρα και εκπλήξεις. Θα ακολουθήσει, στις 20:30, η παρουσίαση της ομάδας, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», εντός του Δημαρχείου.

Εκεί, οι παίκτες της ομάδας μας και ο προπονητής, Άρης Λυκογιάννης, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τους στόχους της νέας χρονιάς. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της φανέλας του συλλόγου, με την οποία η ΑΕΧ φιλοδοξεί να γράψει τη δική της σελίδα στο βιβλίο (της ιστορίας) του ελληνικού μπάσκετ.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει ετοιμάσει κάθε λεπτομέρεια, για μια εκδήλωση που περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για τους μεγάλους αλλά και τα μικρά παιδιά. Για μια εκδήλωση με την οποία ο Χολαργός θα μπει δυναμικά στο χάρτη του επαγγελματικού μπάσκετ, φιλοδοξώντας να αφήσει το δικό του αποτύπωμα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι αθλητές της ομάδας θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους.