Σχεδόν έτοιμος ο νέος στίβος του Παπάγου (pics)


Στην τελική ευθεία οι εργασίες κατασκευής ενός επιπλέον χώρου άθλησης στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου.


Καλό μήνα από το Αθλητικό Κέντρο Παπάγου της οδού Νευροκοπίου μας είπε την Τετάρτη (1/8) ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στις εργασίες τοποθέτησης του νέου στίβου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για τον ίδιο λόγο, Δελτίο Τύπου εξέδωσε και ο ΔΟΠΑΠ, σύμφωνα με το οποίο το έργο αναμένεται να παραδοθεί στους δημότες έως το τέλος Αυγούστου.

Έστω και λόγω προεκλογικής περιόδου, καλό θα ήταν σιγά-σιγά να δούμε να γίνονται επίσης πράξη τόσο ο νέος στίβος στο Νταμάρι του Χολαργού, μαζί με το «μπαλόνι» στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, όσο και ο νέος αγωνιστικός χώρος στο πολύπαθο γήπεδο ποδοσφαίρου του Παπάγου.

Ηλίας Αποστολόπουλος (Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού):

«ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ από το Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, όπου οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, παρόλες τις καθυστερήσεις από τις άστατες καιρικές συνθήκες.

Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας έναν νέο ουσιαστικά χώρο άθλησης, με νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, αποστραγγιστικό δίκτυο, νέα περίφραξη και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου.

Σε συνέχεια της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, με τα γήπεδα tennis, τα ανοιχτά γήπεδα basket, την τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής και τα τέσσερα γήπεδα beach volley, μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η επίστρωση του γηπέδου του στίβου με ταρτάν».

Δημήτρης Οικονόμου (Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού):

«Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Στίβου του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη Αυγούστου. Η ολοκλήρωση του έργου αυτού θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου δίνοντας ταυτόχρονα ένα επιπλέον έναυσμα στους Δημότες να ασχοληθούν πιο ενεργά με τον αθλητισμό. Το συγκεκριμένο έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού».