Νέες επιτυχίες για το ΓΑΣΧ


Απόλυτος κυρίαρχος ο ΓΑΣΧ στο πρωτάθλημα Νέων και στο Κύπελλο Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν στις 14 και 21 Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Από τις 17 συμμετοχές που είχε ο ΓΑΣΧ συνολικά, σε πρωτάθλημα Νέων και Κύπελλο, κατέκτησε 17 μετάλλια (14 ατομικά και 3 ομαδικά), που σημαίνει 100% επιτυχία. Πρόσωπα των

αγώνων είναι οι συνήθεις ύποπτοι, αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε τα δύο ονόματα που έμειναν αήττητοι και φέτος.


Ξιαρχογιαννόπουλος Παναγιώτης, αήττητος στην κατηγορία Νέων Ανδρών και 3ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Τσελεμπάνης Αθανάσιος, στην κατηγορία Εφήβων.

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του τμήματος της τοξοβολίας, που δείχνει πόσο καλή και σκληρή δουλειά γίνεται, από αθλητές, προπονητή και εφόρους. Ο προπονητής του σωματείου, Αλέξανδρος Παμβουξόγλου, με αφορμή τις νέες επιτυχίες των αθλητών του ΓΑΣΧ,  δήλωσε:

«Ομάδα, κοινός στόχος και πίστη στο αποτέλεσμα, είναι αυτά που φέρνουν τις συνεχόμενες επιτυχίες του τμήματος. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και απλά βοηθούν. Η αγάπη για την τοξοβολία, είναι ο κινητήριος μοχλός των πάντων. Από τον αρχάριο τοξότη, μέχρι και τον πιο έμπειρο, δουλεύουν μαζί, συζητούν τα προβλήματα και ο ένας μαθαίνει από τον άλλο, γιατί οι απαντήσεις σε ερωτήματα, με βοηθά να τους ξεκαθαρίσω όλες τις αρνητικές σκέψεις ή απορίες. Φανταστείτε, είναι σαν ψυχοθεραπεία, αλλά πιο οικονομικά! Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα  παιδιά».