Οι Χολαργιώτες ύψωσαν τον Τίμιο Σταυρό


Με τους Χολαργιώτες να κατακλύζουν για ακόμη μία χρονιά τον Ιερό Ναό, τελέστηκε απόψε ο πανηγυρικός εσπερινός της αυριανής εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στην ομώνυμη ενορία της πόλης μας. Παρουσία 27 Ιερέων και χοροστατούντος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Θερμοπυλών και Ηγούμενου της Μονής Πεντέλης, κ. Ιωάννου, εορτάστηκε και φέτος

η Παγκόσμια  Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, η τελετή της οποίας θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, στην οποία θα προΐσταται ξανά ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης.

Τους εφημέριους της εορτάζουσας ενορίας, π. Συμεών, π. Βασίλειο, π. Χαράλαμπο, π. Βαρνάβα και π. Αρίσταρχο, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο προϊστάμενος του καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, π. Συμεών Βενετσιάνος και ο εφημέριος, π. Συνέσιος Βικτωράτος, οι πατέρες Γεώργιος Αργυράτος και Πέτρος Καναβός, εκ μέρους του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος, ενώ από του Παπάγου, ο π. Νεκτάριος Καρσιώτης εκπροσώπησε την ενορία της Αγίας Σκέπης και ο π. Αλέξιος Γιαννιός εκείνη του Αγίου Γεωργίου. Τη λιτανεία της εικόνας στους δρόμους του Χολαργού, την οποία ακολούθησε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, συνόδευσε η μπάντα της ελληνικής αστυνομίας.

Χρόνια Πολλά σε όλους!