Στην οδό Ανατολής η έναρξη των αντιπλημμυρικών έργων


Όπως έχετε ενημερωθεί εδώ και μία εβδομάδα από το «μένουμε… Χολαργό!», η επέκταση του δικτύου των αγωγών ομβρίων υδάτων στην πόλη μας, αναμένεται να συνεχιστεί. Το έργο θα αφορά τις οδούς Αναστάσεως (από Θάλειας μέχρι Μεσογείων), Ξανθίππου και Ανατολής. Λόγω των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί από πέρσι με το

δίκτυο της ΔΕΗ, υπογείως του δρόμου, στη συμβολή με τη Μεσογείων, τα έργα στην Αναστάσεως παίρνουν μικρή παράταση.


Σύμφωνα με επίσημη σημερινή ενημέρωση από το Δήμο, στο πλαίσιο της εργολαβίας με τίτλο «Κατασκευή Δικτύου Απορροής Ομβρίων στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού», την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας, στην οδό Ανατολής (από την οδό Γρεβενών, έως την οδό Υμηττού).

Για το λόγο αυτό, από το Δήμο ζητείται η κατανόηση των πολιτών για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες κατασκευής του έργου.

Στην παρακάτω φωτογραφία, με μπλε χρώμα βλέπετε το τμήμα της οδού Ανατολής στο οποίο από την Τετάρτη θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων, ενώ με κίτρινο την εκτροπή της κυκλοφορίας, από Ανατολής προς Υμηττού και από Ναυαρίνου προς Κουντουριώτου.