Τα 200 ηλεκτρονικά τεύχη συμπλήρωσε η «Ετοιμασία»

Η προσπάθεια της ενορίας της Παναγίας Φανερωμένης, που αποσκοπεί σε αυτό που λέει το όνομά της, δηλαδή την ετοιμασία για την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, την κατανόηση και εμβάθυνση στο αποστολικό και ευαγγελικό ανάγνωσμα καθώς και στα συναξάρια όλης

της εβδομάδας, συμπλήρωσε σήμερα τα 200 ηλεκτρονικά της τεύχη. Η «Ετοιμασία» αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όποιου το επιθυμεί, κάθε Παρασκευή πρωί. Για τους ενδιαφερόμενους, η εγγραφή γίνεται εδώ.

Με αφορμή το 200ό τεύχος, ο προϊστάμενος του Ναού, π. Συμεών Βενετσιάνος, δήλωσε:


«Η ταπεινή μας προσπάθεια, που ακούει στο όνομα “Ετοιμασία”, αξιώθηκε, με τη χάρη του Θεού, να φθάσει πολύ μακρύτερα απ’ ό,τι είχαμε αρχικά φανταστεί. Προσβλέποντας πάντα στις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σας, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες σας, σας ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα συνοδοιπορία και παρακαλούμε για την προσευχή σας, ώστε η προσπάθειά μας αυτή, η οποία στηρίζεται εξ ολοκλήρου στον εθελοντισμό, να μπορέσει να συνεχιστεί. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, κάθε ευλογία του Θεού και της Παναγίας μας στη ζωή σας!».