Η αθλητική ατζέντα της εβδομάδας


Ένα και μόνο παιχνίδι εντός Χολαργού περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας. Ο ΑΠΟ Άρης Χολαργού, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ με δύονίκες σε ισάριθμους

αγώνες, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα υποδεχτεί στις 15:00, στο Νταμάρι, τον ΑΟ Κωφών.


Την ίδια ώρα, για την αγωνιστική, στο Β’ γήπεδο της Ηλιούπολης (Τέρμα Πατριάρχου Γρηγορίου, Αγία Μαρίνα), ο ΟΦ Χολαργού θα φιλοξενηθεί από τη Διάνα, με μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες.


Στο μπάσκετ, ο ΚΟ Χολαργού, μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν από Αγία Παρασκευή και Φιλαθλητικό, θα ψάξει την πρώτη του επιτυχία στο πρωτάθλημα, στο κλειστό της Νίκαιας (Πέτρου Ράλλη & Θηβών), απέναντι στον τοπικό Ιωνικό, στις 17:00.


Στις γυναίκες, ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού, μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Ηλιούπολη επί της Ακαδημίας 2008 και το τρία στα τρία, θα υποδεχτεί την ερχόμενη Τετάρτη, στο «Αντώνης Τρίτσης», στις 19:45, το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθώνος.
Στο βόλεϊ, η ανδρική ομάδα του Τεύκρου ρίχνεται αύριο, Κυριακή, στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Ένωσης Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής. Στις 2 το μεσημέρι, στο κλειστό «Π. Μώρος» της Καρύστου, στη Νότια Εύβοια, η ομάδα του Χολαργού θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καρύστου.
Οι γυναικείες ομάδες του Τεύκρου και του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, ρίχνονται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Ένωσης, την ερχόμενη Τετάρτη. Στις 21:45, στο «Αντώνης Τρίτσης», ο ΓΑΣΧ θα υποδεχτεί το ΓΣ Κύμης, ενώ στις 21:30, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Μεταμόρφωσης (Κορίνθου & Χείρωνος, 1o Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης), ο Τεύκρος θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
15:00: Διάνα Ηλιούπολης – ΟΦ Χολαργού
15:00: ΑΠΟ Άρης Χολαργού – ΑΟ Κωφών
ΜΠΑΣΚΕΤ
17:00: Ιωνικός Νίκαιας – ΚΟ Χολαργού
ΒΟΛΕΪ
14:00: ΑΕ Καρύστου – Τεύκρος
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10
ΜΠΑΣΚΕΤ
19:45: ΑΚΟ Άρης Χολαργού – ΜΕΣ Μαραθώνος
ΒΟΛΕΪ
21:30: ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης – Τεύκρος
21:45: ΓΑΣΧ – ΓΣ Κύμης