Με γηπεδικό ζήτημα η έναρξη της νέας σεζόν στον Τεύκρο

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2014-2015 έδωσε σήμερα το απόγευμα στο «Αντώνης Τρίτσης», η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Τεύκρου. Οι αθλήτριες του Ηλία Μάκαρη, στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών, ηττήθηκαν με 3-0 σετ και αποκλείστηκαν από τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, οι οποίες, όμως, αγωνίζονται στη
Β’ Εθνική, δηλαδή δύο κατηγορίες ψηλότερα. Τα κορίτσια του Τεύκρου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σημερινή, πρώτη αναμέτρηση της νέας περιόδου, ωστόσο, η παντελής έλλειψη προπονήσεων ήταν καθοριστικός παράγοντας, ώστε να εξανεμίσει και τις λιγοστές ελπίδες της ομάδας της πόλης μας.

Ο Τεύκρος είναι ένα πετοσφαιρικό αθλητικό σωματείο, με έδρα το Χολαργό, το οποίο μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής. Μαζί με την ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣΧ, αποτελούν τις δύο γυναικείες ομάδες βόλεϊ του Χολαργού, ενώ το τμήμα των Ανδρών, αποτελεί το μοναδικό ανδρικό ρόστερ πετοσφαίρισης σε Χολαργό και Παπάγου. Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, ο ΔΟΠΑΠ και, κατ’ επέκταση, ο Δήμος, μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βρουν ελεύθερο χώρο και χρόνο σε κάποια αθλητική εγκατάσταση της περιοχής, όχι μόνο για τους εντός έδρας αγώνες, αλλά ούτε για τις απλές προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του Τεύκρου.


Το παιχνίδι Κυπέλλου της Κυριακής ήταν το πρώτο και το τελευταίο που έδωσε η ομάδα στο Χολαργό, η οποία καλείται από εδώ και στο εξής να αγωνίζεται μονίμως εκτός έδρας, ακόμη και στα παιχνίδια που θα είναι γηπεδούχος. Με την ύπαρξη του «Αντώνης Τρίτσης» στο Χολαργό, του «σαλούν» στου Παπάγου, καθώς και των δύο κλειστών γυμναστηρίων στο 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Δημοτικό Παπάγου, είναι αδιανόητο σύλλογος της περιοχής να μένει άστεγος και να αναγκάζεται σε… εξορία.


Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Τετάρτη 29/10, με τον Τεύκρο να βρίσκεται στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, μαζί με την έτερη ομάδα της πόλης, το ΓΑΣΧ. Οι υπόλοιπεςομάδες του 1ου ομίλου είναι η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ο Άγιος Στέφανος, ο Απόλλων Αθηνών, οι Θρακομακεδόνες, ο Ηρακλής Χαλκίδας και η Κύμη.


Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Τεύκρου απαρτίζουν οι Κατερίνα Άνθη, Εύα Βάσιου, Ασημένια Βλάχου, Χαρά Γουργουλέτη, Μαρία Μπισμπιρούλα, Μαρία Ορφανίδου, Βάλια Πηλιανίδη, Ναταλία Προκοπίου, Παναγιώτα Προκοπίου, Ιωάννα Σκλιάμη, Ελένη Φίλιου, Μαρία Φίλιου.