Νίκη-πρόκριση για τον ΟΦΧ στην επιστροφή στο «Μαρκ Μαρσώ»

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο ΟΦ Χολαργού συνδύασε νικηφόρα την επιστροφή του μετά από έξι μήνες στη φυσική του έδρα, το «Μαρκ Μαρσώ», κερδίζοντας άνετα στο σημερινό ματς Κυπέλλου με 3-0 το ΓΣ Καισαριανής. Τη νίκη-πρόκριση στη φάση των «32» έδωσαν στην ομάδα του Γιάννη Κουσάνα πολλοί

αναπληρωματικοί παίκτες, οι οποίοι, είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγή, απέδειξαν στον προπονητή τους ότι μπορεί να τους υπολογίζει, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.


Τα γκολ για την ομάδα της πόλης μας σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο ο Νίκος Κετσετζόγλου και στο δεύτερο οι Κώστας Χάλος και Μίλτος Ξηντάρας. Επόμενο παιχνίδι για το Χολαργό, ξανά εντός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο (4 μ.μ.), με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Στη σημερινή αναμέτρηση, για τον ΟΦΧ αγωνίστηκαν οι Μάριος Αρδίζογλου, Κώστας Χάλος, Φάνης Κατσαρός, Αλέξανδρος Οικονόμου, Σπύρος Στεργιάκος, Λάμπρος Αναστασόπουλος, Αλέξανδρος Καζάκος, Παναγιώτης Πλεμμένος, Νίκος Κετσετζόγλου, Νίκος Λεπτάκης, Παναγιώτης Καζάκος, ενώ ως αλλαγή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μίλτος Ξηντάρας, Τάσος Ναστούλης και Χρήστος Τατσιόπουλος.