Οριστικά στο «Αντώνης Τρίτσης» οι ομάδες βόλεϊ του Τεύκρου

Με 7 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 1 λευκό, υπερψηφίστηκε, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ, η χρησιμοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης», από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Τεύκρου, για τους εντός έδρας αγώνες της, σε κάθε διοργάνωση όπου συμμετέχει. Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα
των ανθρώπων του συλλόγου, καθώς, αν και με έδρα το Χολαργό, η γυναικεία ομάδα του Τεύκρου αναγκαζόταν μέχρι πρότινος να αγωνίζεται εκτός… συνόρων, λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου σε οποιοδήποτε κλειστό του Δήμου.

Εντύπωση προκαλεί πως μεταξύ όσων ψήφισαν κατά της σχετικής απόφασης, είναι και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος, Μιχάλης Τράκας, ο αντιπρόεδρος και επίσης Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Τσουροπλής, καθώς και το μέλος και εκπρόσωπος του συνδυασμού «8 Προτάσεις» του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, Γεωργία Τσότρα.

Στη θετική, για το σωματείο της πόλης μας, έκβαση της ψηφοφορίας, σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιχειρηματολογία του εκπροσώπου του και μέλους του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, Γιώργου Κωνσταντινίδη. Ο κ. Κωνσταντινίδης υπογράμμισε πως οι 2 μόλις ώρες ανά 15 ημέρες, κατά τις οποίες η ομάδα θα χρησιμοποιεί το «Αντώνης Τρίτσης», δεν αποτελούν εμπόδιο για κανέναν από τους υπόλοιπους συλλόγους οι οποίοι χρησιμοποιούν το κλειστό, τη στιγμή που ο ΔΟΠΑΠ νοικιάζει τον ίδιο χώρο σε εταιρείες που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το Χολαργό και τον τοπικό σωματειακό αθλητισμό.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, τόσο η ανδρική, όσο και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Τεύκρου, θα αγωνίζονται κανονικά ως γηπεδούχοι στο κλειστό της πόλης τους, το «Αντώνης Τρίτσης», στο πρωτάθλημα που για τους μεν άνδρες ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή, για τις δε γυναίκες την επόμενη Τετάρτη.