Προκήρυξη 7 θέσεων εργασίας στο ΔΟΠΑΠ


Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά επτά (7)άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Πολιτιστικά-ΕπιμορφωτικάΤμήματα ΔΟΠΑΠ», συνολικής

διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών, ανακοίνωσε σήμερα, μέσω της σχετικής προκήρυξης που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο ΔΟΠΑΠ.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού, θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, ο εξής αριθμός ατόμων:

Οι ενδιαφερόμενοικαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του ΔΟΠΑΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου, Παπάγου, 15669, απευθύνοντάς τη στη Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ (κα Σκιάνη Σταυρούλα) ή στο Τμήμα Προσωπικού, υπ’ όψιν κας Κολιακουδάκη Αργυρής (τηλ. επικοινωνίας: 210-6543879 εσ. 1 ή 119).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Μία θέση ΚΦΑ

Παράλληλα, ο ΔΟΠΑΠ απευθύνει επαναληπτική ανακοίνωση-πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για μία (1) θέση καθηγητή φυσικής αγωγής, με γνώσεις dance aerobic & zumbaΗ σύμβαση θα αφορά έργο, ανταποδοτικού χαρακτήρα, με απαραίτητη προϋπόθεση δελτίου παροχής υπηρεσιών.

Τα απαιτούμεναπροσόντα για την κάλυψη της θέσης, είναι το Πτυχίο Πανεπιστημίου (ΤΕΦΑΑ) και το Δίπλωμα ή η Βεβαίωση παρακολούθησης προγραμμάτων dance aerobic & zumba.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους από αύριο Παρασκευή (31/10), έως και την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.