Δεν του πάει ο… Χολαργός!


Τέταρτο φετινό παιχνίδι εντός Χολαργού για τον Όμιλο Φιλάθλων, τρίτο και μάλιστα συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Μόνο που, αυτή τη φορά, η δεύτερη ήττα από τον ίδιο αντίπαλο στο «Μαρκ Μαρσώ» μέσα σε διάστημα 19 ημερών, σήμανε και τον αποκλεισμό για την ομάδα της πόλης μας, από τη συνέχεια του Κυπέλλου της Ένωσης


Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών. Με γκολ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άγιος Ιερόθεος έφυγε ξανά νικητής (0-1) από το γήπεδο της οδού Φανερωμένης, παίρνοντας μαζί και την πρόκριση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.


Το Κύπελλο αποτελεί πλέον παρελθόν, ωστόσο το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι το φινάλε. Η διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δείχνει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί ο ΟΦΧ να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το ματς της 8ης αγωνιστικής, την ερχόμενη Κυριακή (11 π.μ.), με αντίπαλο τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, στο Καλαμάκι.


Ο Γιάννης Κουσάνας, απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, χρησιμοποίησε τους Δημήτρη Νικολάου, Νεκτάριο Ζώη, Φάνη Κατσαρό, Νίκο Σπυρόπουλο, Νίκο Ταράτσα, Σπύρο Στεργιάκο, Χριστόφορο Μαντζάνα, Λάμπρο Αναστασόπουλο, Μίλτο Ξηντάρα, Αχιλλέα Παπαευθυμίου, Κώστα Χάλο, ενώ ως αλλαγή, τους Παναγιώτη Καζάκο, Αλέξανδρο Καζάκο και Νίκο Κετσετζόγλου.